After Eden | Katherine Pine

Gepost op 6 november 2015 door Iris in Boekrecensie / 2 Comments

Tags: , , , , , , ,

After Eden | Katherine PineAfter Eden door Katherine Pine
Mijn waardering: three-stars
Serie: Fallen Angels #1
Mijn waardering voor de serie: three-stars
Pagina's: 277
ASIN: B004WX1BNG
ISBN: 9781466020153
Uitgegeven door Self Published | 16 April 2011
Genres: Bovennatuurlijk, Romantiek, Young Adult
Bron: Booklending.com
Goodreads

Devi knows she shouldn’t trust the new employee at her favorite used bookstore. Sure, he’s funny, smart and hands down the sexiest guy she’s ever met, but something dark lurks behind his unassuming smile and sinful green eyes.

Still, a girl can’t always afford to be picky. When an angel abducts your twin brother it should come as no surprise that the one person who can help you get him back is a demon–and only if you’re willing to pay his price.

After Eden start zeer veelbelovend. Onze heldin valt bijna in de armen van onze held (oké ze viel op de harde vloer, hij moet duidelijk nog aan zijn reflexen werken 😉 ) en ze voelen zich op de een of andere manier meteen tot elkaar aangetrokken. Ook de flashbacks die Devi ervaart over haar rare broer Kai wekten enorme nieuwsgierigheid op. Een engel die kinderen zou ontvoeren? Behoren zij in alle verhalen tot de good guys? Of gaat het hier om een gevallen engel? Hier moest ik meer over weten!

Maar toen…. begonnen ze met praten en hielden niet meer op. De afwisseling tussen actie en eindeloze conversaties had iets beter verdeeld kunnen worden. Mijn aandacht verslapte gewoon. Alsof mijn broertjes tegen mij over voetbal beginnen te praten, zo saai was het. Ik heb het boek ook verscheidene keren gewoon even moeten wegleggen, aangezien ik merkte dat ik dezelfde zin steeds opnieuw moest lezen. Het verhaal bleef gewoon niet hangen…

De rest van het verhaal werd daardoor een beetje meh. Er waren nog wel leuke stukken hier en daar, maar ik miste het gevoel dat ik aan het begin had. Ook is me nog steeds niet duidelijk wat in dit boek het verschil is tussen een Engel en een Duivel. Logischerwijs moet er een belangrijk en duidelijk verschil tussen zitten, maar dat kon ik niet uit de tekst opmaken. Dit maakte het verhaal een beetje raar in mijn ogen…

Conclusie

Het was een beetje moeilijk om mijn gevoelens over After Eden op een rijtje te krijgen. Er zaten superleuke stukken in (ik kijk tegenwoordig anders tegen maandverband aan 😉 ) maar er waren ook stukken waar ik mezelf doorheen moest slepen. Zo saai waren ze. Daarom uiteindelijk toch maar 3 sterren gegeven. Het is leuker dan het gemiddelde boek, maar ook niet veel.

Lezen of niet Lezen? Yay of Nay?
Hoe denk jij over After Eden?
three-stars

2 responses to “After Eden | Katherine Pine

    • Dit is ook niet echt een boek dat ik kan aanraden. Het is meer van te veel geblaat en te weinig wol. Nadruk lag meer op het voeren van gesprekken dan dat er daadwerkelijk iets gebeurd. Ik heb het vervolg ook in mijn bezit, maar daar ben ik nooit verder dan een paar bladzijdes in gekomen voordat ik het gefrustreerd aan de kant gooi… Niets voor mij helaas!

Geef een reactie

CommentLuv badge