Be Brief | Writing 101 Dag #5

Gepost op 10 april 2015 door Iris in Persoonlijk / 0 Comments

Tags:

Dag 5 van Writing 101. Ik had toch wel een beetje moeite met de vorige opdracht. Kan zijn vanwege het onderwerp dat ik gekozen heb, kan zijn vanwege de opdracht zelf. Drie verliezen bedenken die wat met je gedaan hebben? Kom daar maar eens op… Nouja, opdracht is in ieder geval achter de rug. Tijd voor de volgende! Een lekker korte zo te zien, maar of dat nu makkelijk is??? Ik ben meer van het bloemrijke schrijven 😉

You stumble upon a random letter on the path. Write about this encounter in as few words as possible.

Ik opende de voordeur en zag een oude brief  op de stoep liggen. Voor mij? “Beste Emma,”. Niet voor mij dus.

Toch nieuwsgierig las ik verder. Tot ik tranen in mijn ogen en een brok in mijn keel had. Dit waren iemands hartverscheurende laatste woorden voor zijn geliefde Emma.

Beduusd keek ik of ik ergens kon achterhalen wie Emma was. Ze had de brief gekoesterd, dat kon je zien aan hoe netjes hij eruit zag, ondanks de oudheid. Helaas kon ik niets ontdekken.

Ten einde raad een briefje voor het raam gehangen, in de hoop dat Emma het ziet.

Hebben jullie ooit een brief gekregen die veel bij jullie teweeg bracht?

Geef een reactie

CommentLuv badge