Beautiful Demons | Sarra Cannon

Gepost op 18 augustus 2015 door Iris in Boekrecensie / 0 Comments

Tags: , , , , , ,

Beautiful Demons | Sarra CannonBeautiful Demons door Sarra Cannon
Mijn waardering: three-stars
Ook van deze auteur: Inner Demons
Serie: The Shadow Demons Saga #1
Mijn waardering voor de serie: four-stars
Ook in deze serie: Inner Demons
Pagina's: 234
ASIN: B004A14RI6
ISBN: 9781624210129
Uitgegeven door Dead River Books, Self Published | 29 Oktober 2010
Genres: Young Adult, Bovennatuurlijk, Romantiek
Bron: Gekocht
Goodreads

Harper Madison isn't like other girls. She has extraordinary powers, but her inability to control them has gotten her kicked from so many foster homes she's lost count. Shadowford Home is her last chance, and she hopes Peachville High will be the fresh start she needs. But when evidence ties her to the gruesome murder of a Demons cheerleader, Harper discovers this small town has a big secret.

Het is alweer een tijdje geleden sinds ik voor het laatst een boek heb gelezen over echte “ouderwetse” heksen. Aanvankelijk bracht de “blurb” van Beautiful Demons me even van mijn stuk door te suggereren dat het zou gaan over demonen in menselijk gedaante. Helaas heb ik echter niets anders kunnen ontdekken dan meiden die magie konden beoefenen. Hier was ik wel een beetje teleurgesteld over, want wat zou dat het verhaal interessanter hebben gemaakt! Niet dat ik me nu verveeld heb tijdens het lezen, maar het was nu een beetje standaard. Teveel boeken gelezen over meiden die ontdekken dat ze magische krachten hebben. Over demonen heb ik echter nog niet zoveel gehoord, dus vandaar 🙂

Zoals ik al zei was het een leuk verhaal om te lezen en aanvankelijk leefde ik enorm mee met Harper, die nog niet geleerd had om haar krachten te beheersen en overal de schuld van kreeg. Tot op een gegeven moment… Toen werd het me toch echt te gortig. Ik weet dat ik makkelijk kan spreken, maar probeer het in ieder geval! Laat zien dat je er wat aan doet!!

Het einde was daarentegen compleet onverwacht! Vanaf het begin ben je aan het zoeken, aan het denken. Wie heeft het nu gedaan? Ik had eigenlijk steeds maar één persoon in gedachten. Ik was bijna 100% ervan overtuigd dat diegene het meisje had vermoord. Dat was dus totaaaaaal niet het geval. Ik was gewoon sprakeloos. Wow! Wat een plotwending was dat!

Conclusie

Beautiful Demons was een leuk boek om te lezen met een knap einde, dat me versteld deed staan. Alleen jammer dat er niet iets vernieuwend ter sprake wordt gebracht. Het alom bekende meisje ontdekt dat ze magische krachten heeft ken ik nu wel…

Lezen of Niet Lezen? Yay of Nay?
Hoe denk jij over Beautiful Demons?
three-stars

Geef een reactie

CommentLuv badge