Blossom Books Readathon

Gepost op 5 mei 2016 door Iris in Boekenpraat / 4 Comments

Tags: , , ,

Eind vorig jaar deed ik vol enthousiasme mee aan de Grisha Readalong, georganiseerd door uitgeverij Blossom Books. Wat was het leuk om met zijn alleen deze fantastische serie te (her)ontdekken. Omdat we samen lazen konden we op het zelfde  moment over dezelfde stukken en personages fangirlen. Ideaal! Bovendien is samen lezen zo veel leuker.

Omdat het samen lezen me zo goed beviel heb ik me toendertijd ook al meteen aangemeld voor de Blossom Books Readathon. Weliswaar anders dan een Readalong, maar uiteindelijk ben je toch met zijn allen bezig met je favoriete tijdverdrijf. Probeer je samen leuke challenges te volbrengen en zoveel mogelijk bladzijdes te lezen tijdens de sprints. Oh ik heb er zo veel zin in!

Gelukkig hoef ik niet lang meer te wachten want hij begint vanavond om 20.00! Dan zal ik samen met andere leesfanaten mijn best doen om zo veel mogelijk te lezen tot zondagavond om 20.00. Deze keer zal het best een uitdaging zijn, want hoezeer ik natuurlijk geprobeerd heb om deze vier dagen vrij te houden, een paar dagen Leuven, een jarige opa en Moederdag zorgen er toch voor dat ik mijn tijd goed zal moeten indelen om mijn voorgenomen doel te halen. Alle vrije tijd die ik heb zal ik dus tussen de pagina’s van een boek gaan spenderen, wat toch oh zo vreselijk is 😉

Het doel dat ik voor mezelf heb gesteld is deze keer dan ook niet al te hoog: twee boeken. Het moet natuurlijk wel leuk en haalbaar blijven! Mijn keuze is gevallen op Verwoest me van Taherah Mafi, want een Blossom Books readathon zonder een boek van de uitgeverij te lezen kan natuurlijk niet 😉 , en op City of Fallen Angels van Cassandra Clare. Eindelijk weer Clace time! Na de Clockwork trilogie heb ik zo veel zin om verder te gaan met mijn geliefde shadowhunters 🙂

Heb jij dit hele lange weekend niets gepland? Zin om lekker veel te lezen? Doe dan vooral met ons mee! Meer informatie vind je op de website van Blossom Books. Oh, en het staat je trouwens vrij om te lezen wat je wil! Ook al zijn het geen boeken van uitgeverij Blossom Books, dat ik ervoor kies om er wel een te lezen is mijn eigen keuze 😉

Lees ze dit lange weekend!

4 responses to “Blossom Books Readathon

  1. Ik was echt van plan om gedurende drie dagen zoveel mogelijk te lezen maar dat liep uiteindelijk een beetje anders. Wel vond ik eindelijk de tijd om ‘Het gelukkigste meisje ter wereld uit te lezen’ en las ik ‘De roep van de haven’ (Nora Roberts). Gisteren vond ik geen leestijd en vandaag kon ik nog maar enkele bladzijdes lezen in De thuiskomst van Erica James. We vertrekken zo meteen naar een verjaardagsfeest dus ik vrees dat er vandaag ook niet veel gelezen kan worden.
    zwartraafje heeft onlangs Wat lees ik naast boeken nog ? geplaatst…My Profile

    • Ik heb ook helaas mijn doel niet gehaald. Wel gelukt om het dikkere boek te lezen, maar door alle uitstapjes en verplichtingen jammer genoeg niet zo veel tijd vrij om te lezen als ik dacht. Volgend jaar beter is nu mijn motto 😉

Geef een reactie

CommentLuv badge