Boeken Adventskalender 2015

Gepost op 26 november 2015 door Iris in Boekenpraat / 10 Comments

Tags: , , , , , ,

Ook dit jaar is het bijna weer zover: december komt er aan! Dat betekent dat de Boeken Adventskalender editie 2015 binnenkort van start gaat! Dit jaar wordt hij alweer voor de derde keer georganiseerd door Emmy van Zon en Maan. De vorige keren heb ik hem wel via social media langs zien komen, maar toch voorbij laten gaan. Het jaar 2015 wordt heel anders, want dit jaar heb ik namelijk besloten dat ik mee ga doen!

Voor de mensen die op dit moment geen idee hebben waar ik over praat, even een korte uitleg. De Boeken Adventskalender is dus een jaarlijks terugkerend fenomeen in december. Dan zet Emmy haar blog Zon en Maan een maand lang in het teken van boeken. Nou ja, op haar boekenblog spelen boeken natuurlijk al een belangrijke rol, maar dan worden ze nog meer in de schijnwerpers gezet. Door veel boekgerelateerde activiteiten en zelfs winacties! Elk jaar is een ander thema, dus ik ben benieuwd wat Emmy dit jaar voor ons heeft bedacht!

Ook is er elk jaar de Secret Santa, waar ik me meteen voor heb ingeschreven. Secret Santa houdt in dat er lootjes worden getrokken en dat jij dus iemand die je totaal niet kent een boek mag geven en andersom natuurlijk ook een boek krijgt van een onbekende. Welk boek weet je natuurlijk niet! Van tevoren heb je wel een wensenlijstje ingevuld met boeken die je heel graag wil hebben. Daarnaast heb je ook een budget van €10 to €15, maar je weet natuurlijk niet wat je Secret Santa je stuurt! Dat maakt het juist zo leuk! Reden ook om me dit jaar wel op te geven nadat ik de vorige twee jaren hele leuke foto’s op social media voorbij zag komen. Ik wil ook! Het lijkt me ook heel leuk om iemand met een boek blij te maken, dus een win-win situatie.

Wil jij ook meedoen met de Boeken Adventskalender? Hou dan de site van Zon en Maan goed in de gaten de komende tijd! Vooral vanaf 1 december, want dan gaat het hele feest van start. Oh, en mensen die nog mee willen doen met Secret Santa moeten snel zijn! Je hebt tot 27 november, oftewel morgen om je via mail aan te melden bij Emmy en wie weet ben ik jou Secret Santa wel!

Voor meer informatie, de spelregels en om je in te schrijven kun je het beste even naar Zon en Maan gaan 🙂

10 responses to “Boeken Adventskalender 2015

Geef een reactie

CommentLuv badge