Boektober 2016 – Durf jij de uitdaging aan?

Gepost op 28 september 2016 door Iris in Persoonlijk / 2 Comments

Tags: , ,

Vorig jaar heb ik in oktober meegedaan aan een heel leuk evenement waar niks moest en alles mocht. Zolang je jezelf maar uitdaagde om meer tijd dan anders vrij te maken, om te doen waar je dol op bent: lezen. Voor de gemiddelde boekenworm niet moeilijk, lijkt me toch 😉 Dit evenement draagt heel erg passend dan ook de naam Boektober en wordt door de bedenkster Dagmar wederom dit jaar weer georganiseerd!

Aangezien ik vorig jaar zeker mijn grenzen heb verlegd:van de 10 boeken die ik mezelf had opgelegd, had ik ze allemaal gelezen en ben uiteindelijk op 13 boeken uitgekomen. 13 in één maand, terwijl ik normaal gesproken maar 4 of 5 lees! Mission accomplished! Bovendien vond ik het hartstikke gezellig en leuk vond om mee te doen, wat eigenlijk best wel tegenstrijdig is. Ik zat namelijk voor het grootste gedeelte van de tijd met mijn neus in een boek, maar de personages waren zeer aangenaam gezelschap, net zoals de andere mensen die ook meededen! Enfin, aangezien het voor mij zo’n succes was doe ik natuurlijk dit jaar ook weer mee!

Editie 2016

Net als vorig jaar begin ik rustig en heb ik 10 boeken uitgekozen. Het moet natuurlijk wel leuk blijven 😉 Ook zijn het bijna allemaal boeken die al enige tijd op mijn TBR staan, die hopelijk aan het einde van deze maand een stukje lager is geworden. Mits ik natuurlijk niet te buiten ga met het aanschaffen van nieuwe boeken – geen Boekenkraam dus voor mij! Ik zal jullie, net als vorig jaar, via social media op de hoogte houden van mijn voortgang. Hoop dat ik mijn doel net als vorig jaar zal bereiken. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Ook meedoen? Of wil je meer informatie? Ga dan even naar de Facebookpagina van dit hele leuke evenement.

2 responses to “Boektober 2016 – Durf jij de uitdaging aan?

  1. Ik denk dat ik dit jaar boektober oversla. Ik heb net een nieuwe baan, dus ik verwacht niet zoveel tijd te hebben om te lezen. Maar ik wens je veel succes met je doel van 10 boeken. Ik ben heel benieuwd naar Ruined en Carry On!

    • Dankjewel en veel succes met je nieuwe baan! Maar misschien dat je toch mee kan doen? Je hoeft namelijk niet net als ik 10 boeken te verslinden. Eentje is ook al meer dan voldoende, het gaat er immers om dat je bewuster met je leestijd omgaat en iedereen heeft zijn eigen tempo 😉

Geef een reactie

CommentLuv badge