Boektober Update

Gepost op 18 oktober 2015 door Iris in Boekenpraat / 0 Comments

Tags: , , ,

Boektober is nu alweer een tijdje bezig, dus het is tijd voor een korte update. Hoe gaat het nu met mij en mijn leesdoel? Nou om eerlijk te zijn gaat het goed. Meer dan goed. Super goed zelfs! Van de 10 boeken die ik als doel had gesteld om te gaan lezen deze maand heb ik er al 8 uit. ACHT en we zijn pas halverwege! Ik heb alle boeken van mijn best wel imponerende stapel gelezen, behalve The Girl of Fire and Thorns en Val en Verdoemenis. Wow… Ik ben eigenlijk best trots op mezelf dat ik dat voor elkaar heb gekregen!

Wat ik dus normaal gesproken in een hele maand lees heb ik nu binnen twee weken voor elkaar gekregen. Over motivatie gesproken! Ik denk dat ik vaker aan dit soort evenementen mee moet doen. Dan wordt mijn TBR stapel tenminste wat kleiner. Nou ja, er gaan eens wat meer boeken van af. Ik denk niet dat ik het ook voor elkaar zou kunnen krijgen om die stapel kleiner te krijgen. Hoogstens zeer langzaam te laten groeien. Daarvoor verschijnen er te veel leuke boeken 🙂

Aangezien ik nu al bijna mijn doel bereikt heb en nog zoveel “leestijd” over heb, heb ik besloten om mijn doel te verhogen.
Om nog wat boeken uit te kiezen, zodat ik tenminste gemotiveerd blijf om lekker veel te lezen deze maand. De boeken die ik heb uitgekozen kun je in de foto hierboven bewonderen. Omdat ik halverwege oktober op acht zit, heb ik ook acht nieuw boeken uitgekozen. Dit betekent dat ik nog 10 boeken te gaan heb, want ook The Girl of Fire and Thorns en het laatste deel van de Grisha trilogie staan natuurlijk nog op de planning! Ik hoop echt dat het me gaat lukken om mijn doel te halen. Proberen zal ik zeker!

Instagram Challenge

Afgelopen week lanceerde Dagmar ook nog een hele leuke instagram challenge waar ik trouw aan mee heb gedaan. Zoals het een challenge betaamt was niet elke dag even makkelijk en zeker voor de vrijdag heb ik even wat moeite mogen doen. Ik ben geen Quote-mens om het zo maar even te noemen, maar wel heel blij met wat ik uiteindelijk gevonden heb. Voor diegenen die geen Instagram hebben, hier nog even mijn voltooide opdrachten.

Geef een reactie

CommentLuv badge