Book GIF Tag

Gepost op 20 maart 2016 door Iris in Tags / 8 Comments

Tags: , , , ,

Jaaa! Ik ben door Lisa getagd geworden om de Book GIF Tag in te vullen. Nou ja getagd, eerder uitgedaagd en dat laat ik natuurlijk niet zomaar langs me heen gaan! Ze heeft het me alleen een beetje moeilijk gemaakt door een lijstje te kiezen waar ik maar twee boeken van heb gelezen… Daarnaast ben ik ook niet echt iemand die veel (lees nooit) gifs gebruikt, dus de juiste vinden was op sommige momenten nogal… frustrerend. Maar het is me gelukt 😀 !

Om het mezelf nog leuker en moeilijker te maken besloot ik om alleen GIFs uit een van mijn favoriete Disney film te gebruiken: Belle en het Beest! Was me dat af en toe even zoeken, maar o zo leuk! Ik weet nu ook dat ik in de toekomst meer met GIFjes ga doen 😀

Susan Ee – Angelfall

http://aslongasyouremine.tumblr.com/post/93694915559

Angelfall is een geweldige, maar dan ook echt geweldige serie! Ik heb van alle drie de delen evenveel genoten. Susan Ee heeft een prachtig verhaal gecreëerd in een verschrikkelijke wereld, boordevol spanning en met aangrijpende ontwikkelingen. Wat ik ook wel fijn vond is dat de romantiek, hoewel aanwezig, deze keer naar de achtergrond is verplaatst, zodat je je optimaal kan concentreren op het verhaal 🙂

Colleen Hoover – Sterrenhemel

http://bookishbloomsbury.tumblr.com/post/93716115795/when-someone-gives-you-a-book-token


Staat op mijn lijstje om nog te lezen. Ik heb zoveel goede recensies en verhalen gehoord over deze schrijfster, maar tot mijn grote spijt nog geen boek van haar gelezen. Daar ben ik toch binnenkort van plan om verandering in te brengen!

Tahereh Mafi – Vrees me

http://rileyjanelle.tumblr.com/post/81375188120


Ondanks alle lyrische boekbloggers als het over de boeken van Tahereh Mafi gaat, wist ze mij niet te bekoren met Vrees me. rent weg voor alle hooivorken Het was nog wel een aangename leeservaring, echter had ik meer verbondenheid en inlevingsvermogen van mijn kant verwacht. De personages en het verhaal lieten geen diepe indruk op me achter…

Cora Carmack – Losing it

http://smileeveryday97.tumblr.com/post/138098246033/a-dream-for-every-bookworm


Dit boek ligt al een tijdje bij mij op de plank, te midden van al mijn andere ongelezen boeken. Door middel van mijn #eenlegetbr challenge probeer ik dit aantal te verminderen en kan ik hopelijk binnenkort dit boek eindelijk lezen!

Naomi Novik – Ontworteld

http://randar.com/post/95854414550/youre-awesome

Van Naomi Novik heb ik al een paar boeken in haar geweldige Temeraire serie gelezen. Ik weet dus dat ze goed kan schrijven. Ik ben dan ook heel benieuwd naar haar eerste Young Adult!

Laini Taylor – Dromendochter

http://heckyeahreactiongifs.tumblr.com/post/66735150018


Voor dit lijstje had ik nog niet van dit boek gehoord, maar nu wil ik hem zeker lezen! Engel. Chimaera, bijzonder meisje…. Dat belooft heeeeel veeeeel goeds!

Rick Yancey – De 5de golf

http://randar.com/post/84458554820/trying-to-study

Ik ben er nog niet helemaal uit of ik dit boek ga lezen… Dit soort dystopia / science fiction verhalen trekt me nooit echt aan.

Sophie Jackson – Stuk van jou

http://sheerdisneymagic.tumblr.com/post/94571388473


Ook een boek waar ik heel nieuwsgierig naar ben, zeker aangezien de setting heel anders is dan de New Adult die ik tot nu toe heb gelezen!

Jojo Moyes – Voor jou

http://fuckyeahreactions.tumblr.com/post/87745152887

Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat ik dit boek ga oppakken. Ik weet al min of meer hoe het verhaal afloopt en weet zeker dat ik het dan niet droog zal houden. En boeken waarvan ik moet huilen heb ik meestal niet zo veel zin in, dus schuif ik het lezen nog even voor me uit 😀

Abigail Haas – Verraad

http://randar.com/post/92972208855/letting-belle-go

Thrillers en ik liggen elkaar totaaaaaaaal niet. Dit boek zou ik dan ook straal voorbijlopen in de boekwinkel of waar dan ook. Not my kind of thing!


Dat waren dan mijn GIFjes, nu is het tijd om andere mensen de uitdaging aan te laten gaan! Ik nomineer Kim, Femke en Liz om ook de Book GIF tag in te vallen. Ben benieuwd naar jullie antwoorden! Ik heb de volgende boeken uitgekozen voor jullie:

 1. Stuck! van Lisa T. Bergren
 2. Zilverwolf van Alice Borchardt
 3. De Flirt van Andrea Cremer
 4. Verkikkerd van Lisette Jonkman
 5. Studie van Gif van Maria V. Snyder
 6. List & Leugens van Leigh Bardugo
 7. Adorkable van Sarra Manning
 8. Zij Die Hoort van Patty van Delft
 9. Zodiak van Romina Russell
 10. Hof van Doorns en Rozen van Sarah J. Maas

Iedereen die dit ook heel leuk lijkt om te doen, mag natuurlijk ook de uitdaging aan gaan 🙂 Ik ben heel benieuwd welke GIFjes jullie gaan gebruiken!

Veel plezier met het invullen van de Book GIF Tag!

8 responses to “Book GIF Tag

  • Ja zijn allemaal zo leuk! Vooral die met de prachtige bibliotheek natuurlijk 😉
   En dit is inderdaad een van de leukere tags, zowel om te doen als om te lezen 🙂

  • Dankje 😀 Ja vond er zo veel, dat ik niet meer wist waar ik moest beginnen. Toen bedacht ik me dat een thema misschien handig zou zijn en voor ik het wist was ik druk bezig het internet naar passende Beauty and the Beast GIFjes af te struinen 😀

Geef een reactie

CommentLuv badge