Bout of Books | Mijn eerste read-a-thon

Gepost op 9 mei 2015 door Iris in Boekenpraat / 2 Comments

Tags: ,

Bout of Books

The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda @ On a Book Bender and Kelly @ Reading the Paranormal. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, May 11th and runs through Sunday, May 17th in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 13 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. From the Bout of Books team

Yup, jullie lezen het goed. Ik heb eindelijk de knoop doorgehakt en ga deelnemen aan mijn eerste read-a-thon! Van maandag 11 met tot en met zondag 17 mei zal ik me voornamelijk bezig houden met lezen, lezen en nog eens lezen. Het komt dan ook zeer goed uit dat het volgende week hemelvaart is en ik maar drie dagen hoef te werken 😀 😀 😀 Dus books here I come! Super veel zin erin 😀 !

P.S. Aangezien dit een internationale read-a-thon is, is de voertaal Engels. Kijk straks dus niet raar op als er een paar Engelse posts op Carpe Libra verschijnen. Het is wel zo handig en veel leuker als iedereen mee kan lezen 😉

Hebben jullie al een keer aan een read-a-thon meegedaan?

2 responses to “Bout of Books | Mijn eerste read-a-thon

Geef een reactie

CommentLuv badge