Caszandra | Andrea K. Höst

Gepost op 29 mei 2015 door Iris in Boekrecensie / 4 Comments

Tags: , , , , ,

Caszandra | Andrea K. HöstCaszandra door Andrea K. Höst
Mijn waardering: five-stars
Ook van deze auteur: Stray, Lab Rat One
Serie: Touchstone #3
Mijn waardering voor de serie: four-stars
Ook in deze serie: Stray, Lab Rat One
Pagina's: 357
ASIN: B006D5OD4K
ISBN: 9780987056436
Uitgegeven door Self Published | 24 November 2011
Genres: Science Fiction, Young Adult
Bron: Gekocht
Goodreads

Cassandra Devlin doesn’t know what she’s for. But she knows she’s running out of time.

Since Cass was rescued from the abandoned world of Muina, the Aussie teen has proven more than useful to the people of Tare. Expeditions to their home world no longer end in slaughter. The teaching city of Kalasa has been unlocked. After years of searching for answers, they are starting to make progress.

But space is tearing itself apart. Ionoth attack in ever-greater numbers. And “the useful stray” has been injured so many times that the Tarens hesitate to use her for fear of losing her.

With one particular Taren now her most important person, Cass is determined to contribute everything she can – and hopes to find some answers of her own. What is the link between Muina and Earth? Why are the reclusive Nurans so interested in ‘rescuing’ her? And what role in the crisis do the inhuman Cruzatch play?

Can Cass keep herself together long enough to find out?

*Diepe Zucht* En zo eindigt met Caszandra ook deze serie… Ik vind het heel jammer om afscheid te moeten nemen van Cass en de Sentari. Er is nog zoveel waar ik wat meer van had willen weten! Gelukkig schrijft Andrea K. Höst nog een lang epilogue, waardoor we nog iets langer van Cass en haar vrienden kunnen genieten 🙂

Net als in Lab Rat One gebeurt er in Caszandra een heleboel. Wordt je opnieuw meegesleurd in de wondere wereld die Andrea K. Höst gecreëerd heeft. Vol gebeurtenissen die samenkomen tot een zinderend einde dat zo’n enorme indruk op me heeft gemaakt dat ik het nu nog makkelijk voor de geest kan halen. Ook Caszandra is een boek dat je keer op keer kan lezen om telkens iets nieuws te ontdekken, Andrea K. Höst kan zo gedetailleerd schrijven, fantastisch!

Het was fijn om ook eens een keer over een “echte” relatie te lezen. Een relatie waar beide partijen moeten werken om deze te laten lukken. Geen soulmate of liefde op het eerste gezicht, nee, gewoon een jongen en een meisje die langzaamaan verliefd op elkaar worden. Waar de vrouwelijke hoofdpersoon niet de hele tijd zwijmelt over hoe geweldig “hij” is, View Spoiler »

Conclusie

Met Caszandra heeft Andrea K. Höst een mooi einde geschreven voor een prachtige serie. Ik ben dol op de wereld die Andrea K. Höst heeft gecreëerd met al die geweldige personages. Ik weet zeker dat ik nog vaak naar Cass en haar vrienden zal terug keren, ook al vind ik het een beetje jammer dat er geen nieuwe avonturen komen.

Lezen of Niet Lezen? Yay of Nay?
Hoe denk jij over Caszandra?
five-stars

4 responses to “Caszandra | Andrea K. Höst

 1. Ja hoor hij doet het!
  Gaaf hé die toggle box. Alhoewel ik de andere manier voor spoilers ook erg leuk vond heb ik in mijn nieuwe lay out deze ook gebruikt, die valt gewoon veel meer op!

  • Inderdaad 🙂 maar bij mij was het meer noodzaak aangezien mijn spoiler niet echt wilde werken, dus op deze manier maar opgelost 😉 Als ik meer tijd heb, toch maar eens gaan uitzoeken waarom…

 2. Ik geloof niet dat deze serie voor mij weggelegd is.
  In de eerste instantie was ik nieuwsgierig geworden door jou enthousiasme, maar toen ik in je recensie van deel 1 las over de schrijfstijl in dagboek vorm wist ik dat ik er niet aan hoef te beginnen, dat spreekt me echt niet aan.

  Kleine opmerking: je spoiler werkt niet. Weet niet of het aan mijn pc ligt maar misschien kun je voor de zekerheid even kijken 😉
  Alma heeft onlangs Heather Hildenbrand – Broken Blood geplaatst…My Profile

  • Ja, dagboekvorm is ook niet mijn favoriet, maar bij deze serie werkt het gewoon. Of ben ik er al helemaal gewend aan geraakt 😉 Wel jammer, want dit was echt een heel goed verhaal!

   Bedankt voor de opmerking, spoiler werkt inderdaad niet…

Geef een reactie

CommentLuv badge