Dag Januari, tot volgend jaar!

Gepost op 8 februari 2016 door Iris in Persoonlijk / 4 Comments

Tags: , , , , , , ,

Januari

Wat vliegt de tijd toch voorbij. Zo ben je aan de champagne en de oliebollen en voor je het weet is het alweer een maand verder en is Carnaval in volle gang! Ja, als Limburgse neem ook ik deel aan dit hele leuke festijn, ook al krijg ik wel eens de vraag van mensen boven de rivieren wat er nu zo leuk aan is. Daar zal ik echter volgende maand wat meer over vertellen. Nu is het tijd om terug te kijken wat ik in Januari allemaal heb gedaan!

Om eerlijk te zijn niet zo veel. Het enige belangrijke wat me deze maand bezig hield was de mogelijkheid op sneeuw. Iets waar ik echt stapel op ben. Helaas bleef het echter bij enkele vlokjes, verder is hier niets gevallen. Zo jammer! Had me er echt al op verheugd om sneeuwwandelingen te maken, sneeuwbalgevechten te houden en om te genieten van al dat witte spul… Maar, de winter is nog niet voorbij. Ik heb nog hoop voor Februari!

Dag 2015

Januari is voor mij het geschikte moment voor een terugblik. Om te kijken wat ik het afgelopen jaar allemaal heb bereikt en wat niet. Dat heb ik ook voor mijn lees- en blogleven gedaan aan de hand van een hele leuke vragenlijst die ik op internet heb gevonden. Hoewel tijdrovend, was het leuk om te zien hoeveel boeken ik wel niet had gelezen en kwamen ook weer herinneringen van de verhalen boven drijven. Ook heb ik een lijstje opgesteld van de 5 boeken die in 2015 de grootste indruk op mij achter lieten. Het lezen van deze boeken wordt zeer aangeraden!

Persoonlijk

In December ben ik samen met mijn moeder een weekend lang in Dublin geweest. Dublin is een prachtige stad en rond Kerst ook nog eens geweldig mooi versierd Mijn moeder en ik hebben een fantastische tijd gehad en om jullie ook een beetje te laten meegenieten heb ik het eerste gedeelte van mijn reisverslag online gezet. De rest volgt natuurlijk deze maand!

Daarnaast plaatste ik een artikel over hoe leuk ik mijn Secret Santa avontuur vond. Het was fantastisch om voor iemand anders boeken en andere leuke dingen bij elkaar te zoeken. Ook was het hartstikke leuk om zelf verrast te worden. Ik weet in ieder geval dat ik volgend jaar weer van de partij ben 🙂

Recensies

In Januari zijn natuurlijk ook weer de nodige recensies verschenen. Aangezien ik een beetje door mijn voorraad heen ben, zal er de komende tijd maar één recensie per week verschijnen. Ter compensatie zal ik proberen om andere (boekgerelateerde) artikelen te plaatsen, dus houd deze site in de gaten!

‘Wacht op Mij’ is mijn favoriet deze maand. I heart Cam! Serieus, waar kan ik me inschrijven voor een vriendje zoals hij?? Teleurstellers waren de volgende delen van de ‘Getrouwd met een Miljonair’-serie. Ik had echt verwacht dat ze leuker waren om te lezen. Ik geef echter niet op, er is nog een boek in  de serie. Misschien dat het laatste deel er wel in slaagt om me te verleiden 🙂

Aanwinsten

Even leek het erop dat ik het onmogelijke voor elkaar zou krijgen: een hele maand zonder nieuwe boeken te kopen! Toen zwichtte ik in de laatste week echter voor een aanbieding op Boekenkraam. Echt een gevaarlijke site mensen. Alleen betreden als je genoeg plaats hebt in je boekenkast of echt niets meer hebt om te lezen! Voor je het weet ben je namelijk weer tig boeken rijker! Ook kreeg ik van een aardige college nog wat heerlijke Chicklits om te lezen. Alsof ik nog niet genoeg boeken heb…

Daarnaast heb ik ook de nodige digitale boeken in huis gehaald. Die zijn toch een stuk vriendelijker als het gaat om ruimtebesparing. Ik heb de laatste delen van een leuke paranormal romance serie toch maar gekocht en de Engelse e-boeks van de Wacht op Mij serie waren in de aanbieding. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer vertellen 🙂

Hoe was de maand januari voor jullie?

4 responses to “Dag Januari, tot volgend jaar!

 1. Iedere keer dat ik zo’n aanwinsten of gelezen -blogpost lees of samenstel denk ik ‘Is er nu echt alweer een maand voorbij’. Door die maandelijke terugblikken lijkt het nog meer op te vallen hoe snel de tijd voorbij vliegt. Straks toch maar is opzoeken of die Lone Pine Pride serie iets voor mij is.

  • Inderdaad! Nooit echt zo mee bezig geweest hoe snel de tijd gaat, totdat ik met deze posts ben begonnen. Voor ik het weet is het namelijk alweer tijd om een nieuwe te schrijven!

   Lone Pine Pride is tot nu toe wel een leuke serie. Beetje standaard shifter pnr, maar ik vind het “overkoepelende” verhaal goed in elkaar gezet, spannend en interessant. Ook de koppeltjes over wie ik tot nu toe heb gelezen waren aangenaam gezelschap 🙂

 2. Echt onwerkelijk hoe snel de tijd voorbij vliegt. Waar het Licht is moet ik nog steeds lezen, maar hij lijkt me wel super mooi! Ik moest mezelf aan mijn 3 boeken lezen = 1 kopen challenge houden, anders was ik denk ik ook helemaal los gegaan bij de Boekenkraam, haha :p
  Lieke heeft onlangs 1000 Vragen aan Jezelf #28 geplaatst…My Profile

  • Misschien moet ik dat ook eens gaan instellen. Of maar 1 keer per half jaar op deze website kijken 😉

   Waar het licht is, is nog niet gelezen, maar ik heb hem nu in ieder geval in huis en kan elk moment starten 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge