Dag Juli, tot volgend jaar!

Gepost op 21 augustus 2016 door Iris in Boekenpraat, Persoonlijk / 5 Comments

Tags: , , , , , ,

Juli 2016

Tsja, wat kan ik over juli zeggen? Niet veel eigenlijk. Er is ook niet echt iets bijzonders gebeurd. Ik heb gewerkt, gelezen en kleine uitstapjes gemaakt met familie of vrienden. Een hele doodgewone maand dus. Ik had om eerlijk te zijn ook niet zo veel zin om veel dingen te ondernemen. Ik voelde me lusteloos, vond het allemaal veel te veel gedoe en snakte naar vakantie, die voor mij pas in september begint. Het helpt dan ook niet echt als de rest van je familie wel lekker lang vrij heeft en jij dus de enige bent die om half 7 op mag staan… Zucht, af en toe zou ik best nog wel student willen zijn vanwege de lange vakanties. Die waardeer je pas echt als je een fulltime baan krijgt!

Nu voel ik me gelukkig wel al iets fijner, het is ook een stuk dichter bij mijn vakantie, en heb ik in ieder geval veel zin in allerlei boekige evenementen die deze maand plaatsvinden 🙂 Nou ja, aangezien ik weer hartstikke op tijd ben met het plaatsen van deze post: plaats hebben gevonden of al een tijdje bezig zijn. Ik doel natuurlijk op de Ohmybookathon en de Blossom Books Instagram Challenge! Maar daarover natuurlijk meer in de terugblik van volgende maand 🙂

Waar ik in juli gelukkig wel nog zin in had was lezen. Ik heb dan ook heel wat verslonden vorige maand. En nog meer aangeschaft… Maar laten we het daar nu maar even niet over hebben. Dat bewaar ik wel voor mijn #eenlegetbr, die nu zeker voller dan ooit zal zijn…

Recensies

Het boek van juli is voor mij ongetwijfeld Penryn & het gevecht om hemel en aarde geworden. Een hele mondvol, maar wat werd ik weggeblazen door dit laatste deel. Spanning, romantiek en humor. Alle elementen voor een goed verhaal waren aanwezig en goed uitgewerkt. Wat wil je nog meer?

Aanwinsten

Zoals ik al aangaf heb ik me deze maand niet echt weten te bedwingen. Natuurlijk wederom de schuld van Boekenkraam. Waarom zwicht ik toch elke keer voor de verleiding? Aan de andere kant mag ik ook niet klagen, want nu heb ik tig prachtige boeken erbij 🙂

Wat hebben jullie in juli gedaan?

5 responses to “Dag Juli, tot volgend jaar!

  1. Ik zou ook nog graag student zijn met momenten. Lekker helemaal niks moeten, haha. Al zit ik nu al langere tijd thuis en dat verveelt ook snel hoor. 😉 En een mooie haul. Leuke foto’s ook!

  2. Wat een leuke aanwinsten! Zelf heb ik in juli (sorry!) ontzettend genoten van de vakantie. Vooral weer lekker bezig geweest met lezen (wat ik heel lang niet meer gedaan had). Toch ben ik ook wel weer blij om aan de slag te gaan over twee/drie weken.

    • Haha, daar hoef je je niet voor te verontschuldigen, het is nu eenmaal zo! Ik mag straks gaan genieten als iedereen weer naar school of aan het werk is. Dat heeft ook zijn voordelen 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge