Dag Maart, Tot volgend jaar!

Gepost op 26 april 2016 door Iris in Persoonlijk / 0 Comments

Tags: , , , , , , , ,

Maart 2016

Maart kwam en ging ook weer razendsnel voorbij om plaats te maken voor een druk april. Zo druk dat ik er nu pas aan toe kom om een terugblik te schrijven. Dus voor diegene van jullie die afvroegen waar hij bleef: het was niet dat ik te weinig had om te vertellen, ik had alleen te weinig tijd om hem te maken!

Persoonlijk

De grootste reden waarom er wat vertraging was, naast de feestmaand natuurlijk, ligt aan het feit dat ik in maart afscheid moest nemen van een paar geweldige schatten van collega’s en om na een weekje rust om bij te komen, ik aan een nieuwe uitdaging mocht beginnen! Ik had namelijk een baan gevonden! Dit betekende nieuwe collega’s ontmoeten, nieuwe werkzaamheden aanleren, nieuwe systemen en locaties leren kennen, wat echt niet meevalt! Oftewel ik had een heleboel indrukken om te verwerken, wat ervoor zorgde dat ik ’s avonds niet veel meer kon dan eten, een boek pakken om wat pagina’s te lezen en dan het bed in te duiken.

Gelukkig merk ik nu dat ik langzaam maar zeker aan mijn nieuwe werkzaamheden en plek gewend raak. Mijn nieuwe collega’s zijn heel aardig en het werk lekker afwisselend. Ook al mis ik mijn oude collega’s soms wel, ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt!

Recensies

Qua lezen en recensies schrijven was maart wel een fantastische maand. Met maar een tegenvaller, het derde deel in de Geek Girl serie en zelfs dat boek was nog te pruimen, heb ik een geweldige tijd in leesland beleefd. Favoriet van deze maand is natuurlijk Time Mends van Tammy Blackwell. Ik kan nooit genoeg onderstrepen hoe geweldig deze serie en hoe fantastisch Scout is! Voor ieder liefhebber van weerwolven, spannende verhalen en onverwachte wendingen een aanrader!

Aanwinsten

Wederom een maand waarin ik me in heb weten te houden! Alhoewel dat na het lezen van Throne of Glass veranderde. Wat een geweldig boek was dat! Zo spannend en fantastisch geschreven dat ik meteen besloot om de andere boeken ook in huis te halen (waar ik nu nog steeds geen spijt van heb 🙂 ) Sarah J. Maas heeft er weer een fan bij. Deze serie beviel me zelfs nog beter dan haar andere boek, een Hof van Doorns en Rozen, wat ik ook een heerlijk verhaald vond.

Hoe was jullie maart?

Geef een reactie

CommentLuv badge