Dag mei, tot volgend jaar!

Gepost op 18 juni 2016 door Iris in Persoonlijk / 4 Comments

Tags: , , , , ,

Mei 2016

Net als de vorige maanden is de maand mei voor mij omgevlogen. Voor ik er erg in had was het alweer tijd om de kalender om te draaien en kon ik daadwerkelijk gaan aftellen voor iets super tofs dat deze maand op de planning staat. Wat dat precies is? Tsja, daar zullen jullie nog een maandje op mogen wachten, tot ik de terugblik van juni publiceer. Want nu draait het natuurlijk om mei!

In mei 2016 heb ik… eigenlijk niet zoveel gedaan. Natuurlijk was er het werk en heb ik pogingen gedaan “om onder de mensen te komen” zoals mijn moeder dat altijd mooi aanduidt. Voor het overgrootste deel zat ik eigenlijk weer met mijn neus tussen de boeken. Tussen manga om precies te zijn. Op dit moment heb ik weer eens een manga periode en niet veel zin om iets anders op te pakken. Lekker licht en luchtige verhalen en zo uit, heerlijk. Het zorgt alleen dat mijn TBR niet echt daalt als ik tegelijkertijd ook “normale” boeken blijf aanschaffen, maja, jezelf bepaalde boeken opleggen om te lezen werkt meestal averechts, dus op dit moment ga ik lekker met de flow mee 😉

Wel heb ik in mei voorbereidingen getroffen voor de extra Readalong die uitgeverij Blossom Books deze maand organiseert. Na de Readalong van de Grisha trilogie eind vorig jaar weet ik hoe leuk het samen lezen van boeken wel niet kan zijn, vandaar dat ik me ook voor deze Readalong opgaf. Bovendien leek de Soulmates serie me wel een serie die precies in mijn straatje past!

Recensies

Mei 2016 was wederom een goede maand qua recensies betreft. Toch wel een tegenvaller was Infinite Harmony. Tammy Blackwell is schrijfster en bedenkster van een van mijn favoriete series en personages. In dit boek kwamen ze ook weer terug, maar… Grootste verrassing was overduidelijk De Kroon van de Tearling. Van tevoren wist ik natuurlijk wel dat het een goed boek zou worden, maar zó goed? Wauw! Kan dan ook niet wachten om het vervolg binnen te halen dat einde deze maand uitomt. Ik heb hem in ieder geval al gepreorderd 🙂

Aanwinsten

Ook in mei heb ik weer de nodige boeken in huis gehaald. Maar er kwamen ook zoveel leuke boeken uit! Daar kon ik gewoon geen nee tegen zeggen. Bovendien als je aan een Readalong meedoet hoor je alle delen in huis te hebben of niet? Mijn TBR zal dan ook wel weer enorm omhoog geschoten zijn…. Maar die schade opmaken, stel ik nog even uit 🙂

Hoe was jullie maand mei?

4 responses to “Dag mei, tot volgend jaar!

Geef een reactie

CommentLuv badge