Destiny Binds | Tammy Blackwell

Gepost op 10 februari 2016 door Iris in Boekrecensie / 2 Comments

Tags: , , , , , , , , ,

Destiny Binds | Tammy BlackwellDestiny Binds door Tammy Blackwell
Mijn waardering: five-stars
Ook van deze auteur: Time Mends, Fate Succumbs, Fragile Brilliance
Serie: Timber Wolves #1
Mijn waardering voor de serie: five-stars
Ook in deze serie: Time Mends, Fate Succumbs
Pagina's: 232
ISBN: 9781458023230
| March 9th 2011
Genres: Young Adult, Bovennatuurlijk, Weerwolven, Romantiek, Gedaanteverwissellaars
Bron: Gekocht
Goodreads

Scout Donovan is a girl who believes in rules, logic, and her lifelong love of Charlie Hagan. Alex Cole believes in destiny, magic, and Scout. When Alex introduces Scout to the magical world of Shifters and Seers, the knowledge changes everything and everyone Scout thought she knew.

Als ik kon had ik Destiny Binds nog een extra ster erbij gegeven. Zo ben ik onder de indruk van dit boek. Het duurde even voordat het verhaal op gang kwam, maar eigenlijk was het zo dat hoe meer ik las, des te beter het werd. Tot het spectaculaire, totaal onverwachte, hartverscheurende, ‘ik heb dringend tissues nodig’, einde. Dat einde blew my mind en liet me bijna verdoofd achter. Alleen al voor het slot raad ik iedereen aan om dit boek te lezen. Tammy Blackwell weet hoe je een verhaal moet schrijven en vooral moet laten eindigen!

Achteraf gezien pastte de langzame opbouw perfect bij dit verhaal. Doordat je langere tijd met Scout, Alex en de andere personages doorbrengt, heb je alle tijd om iedereen te leren kennen. Om gebeurtenissen een plaatsje te geven en de informatie die je krijgt toegespeeld te verwerken. Het geeft je vooral meer dan genoeg tijd om na te denken over welke kant het verhaal opgaat. Over wat er nog allemaal gebeuren zal. Iets wat ik altijd super leuk vind om te doen.

Nog leuker vind ik het als ik al mijn voorspellingen en verwachtingen uit het raam kan gooien omdat het verhaal een totaal andere richting uitgaat. Dat was echt keer op keer het geval in Destiny Binds. Ik werd continue op mijn tenen gehouden en moest elke keer afwachten wat er nu weer ging gebeuren. Dat zijn de beste verhalen om te lezen! Meer wil ik niet over dit verhaal uitweiden, want dit is echt een boek dat je zelf dient te ervaren. Moet ondervinden. Ik wil alleen nog even kwijt dat het gewoon super in elkaar is gezet en je er echt geen spijt van zal krijgen als je dit boek oppakt!

Scout is het perfecte personage om over te lezen. Ze heeft precies de juiste dosis humor en zelfspot. Reken er maar op dat ze je vaak laat lachen. Zeker met haar talent om in de meest gênante en hilarische situaties terecht te komen. Voeg daar haar gezellige en gekke familie aan toe en je hebt pagina’s aan vermaak voor de boeg. Sommige momenten kwamen me heel bekend voor, zeker als het om Angel, het zusje van Scout ging. Ze deden me namelijk denken aan mijn eigen broertjes. Ze zien er altijd zeer schattig en onschuldig uit tot het moment dat ze hun mond open doen 😀

Conclusie

Destiny Binds is een absolute aanrader. Het bevat een verhaal dat je met elke bladzijde leuker gaat vinden tot een overweldigend einde dat je compleet versteld doet staan. Het bevat Scout, een van de leukste personages waar ik tot nu toe over heb gelezen en haar te gekke familie die voor meer dan genoeg vermaak zorgen. Het is een boek dat te goed is om te laten liggen, dus lees het vooral!

Yay of Nay? Lezen of Niet Lezen?
Wat vind jij van Destiny Binds?

five-stars

2 responses to “Destiny Binds | Tammy Blackwell

  1. Ok, ik begrijp dat ik het nog een keer moet proberen dus.
    Lange tijd geleden heb ik een poging gedaan dit boek te lezen. Wat me toen tegenstond weet ik niet precies meer maar ik kan me zo voorstellen dat die langzame opbouw me te langzaam was 😉
    Jou recensie heeft me toch weer nieuwsgierig gemaakt naar dit boek en ik zal binnenkort een nieuwe poging wagen 🙂
    Alma heeft onlangs WoW – Living With The Dead geplaatst…My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge