Don’t Stop the Rockin’ | Writing 101 Dag #19

Gepost op 4 mei 2015 door Iris in Persoonlijk / 0 Comments

Tags:

Today is a free writing day. Write at least four-hundred words, and once you start typing, don’t stop. No self-editing, no trash-talking, and no second guessing: just go. Bonus points if you tackle an idea you’ve been playing with but think is too silly to post about.

Yeey, lucky me. Nog een free writing opdracht. Bij de eerste kennismaking met Writing 101 heb ik er ook al eentje mogen doen. Hoewel ik het best leuk en apart vind, ben ik toch niet iemand die gewoon zijn verstand op nul zett en kan beginnen met vertellen over zinnige dingen. Mijn mind draait nu gewoon in cirkeltjes met maar een gedachte: wat nu? Niet echt boeiend om te lezen dus.

Oh, idee! Over lezen gesproken 😀 Ik heb gisteren een geweldig boek gelezen: Red Queen door Vitoria Aveyard. Wow, dat was echt een super boek. Ik ga er niet te veel over uitweiden, want de recensie is immers al geschreven en een stuk samenhangender dan alles wat ik hier voor elkaar krijg, maar het is echt een geweldig boek en als je de kans krijgt? Ga het lezen!

Oke, nu al op 150 woorden. Volgens mij gaat dit net zoiets worden als de vorige keer. Toen lette ik alleen maar op de tijd en nu kijk ik angstvallig onderin naar het aantal woorden. Nog steeds niet? Nee de teller geeft pas 200 aan. Ik  ben halverwege! Gaat wel iets sneller als de vorige keer. Maja, 20 minuten is iets anders dan 400 woorden…

Hmm… waar zal ik het nu over hebben? Over het weer? Vandaag begon heel goed, met een stralend zonnetje dat door de gordijnen scheen. Heerlijk om zo wakker te worden! Meteen daarna werd mijn ochtendrust wreed verstoord door onze overburen, die zonodig de voortuin overhoop moesten halen met grof geschut. Oké, het was nogal een ouderwetse voortuin en er kon best wat aan veranderd worden. Moest dat echter al gebeuren op zondagmorgen om negen uur? Hadden ze niet nog even een uurtje kunnen wachten? Sommige mensen slapen graag uit…

Maar ik had het over het weer. Inmiddels is de zon verdwenen achter een laag dikke bewolking en is alles grijs en grauw. Alsof het elk moment kan gaan regenen. Balen! Had vandaag op de fiets naar een verjaardag willen gaan. Lekker gezond en fietsen op zijn tijd vind ik heerlijk. Zeker nu ik een nieuwe zadel heb 😀 Als het echter zo’n weer blijft, zal ik toch maar de auto pakken. Fietsen in de regen is niet een van mijn meest favoriete bezigheden.

Oké, writersblock of hoe je dat ook noemt. Ik weet niets meer. Gelukkig hoef ik nog maar een paar woorden, dus na deze zin ben ik klaar!

Geef een reactie

CommentLuv badge