Een heel gelukkig nieuw jaar!

Gepost op 31 december 2015 door Iris in Persoonlijk / 0 Comments

Tags: , , , ,

Oké, ik ben een beetje aan de vroege kant. Iedereen zal nu vast en zeker nog druk bezig zijn met de laatste voorbereidingen. Nog even snel wat kleine boodschappen doen, de oliebollen ophalen, schoonmaken en opruimen voordat de visite er is. Alles zodat deze laatste dag van het jaar feestelijk en gezellig uitgezwaaid kan worden!

Je hebt echter van die mensen, waar ik helaas niet toe behoor, die alles al klaar hebben en zich nu lekker kunnen verdiepen in een boek. Of andere leuke en ontspannende dingen doen. Elk jaar probeer ik tevergeefs om tot die groep te behoren, maar elk jaar ben ik zo druk bezig met allerlei zaken die op het laatste moment nog even geregeld dienen te worden, dat ik alleen maar af en toe smachtend een blik op mijn boek kan werpen. Wensend dat het anders was. Dat ik dit jaar wel een betere voorbereiding had gemaakt. Oftewel: mijn eerste goede voornemen voor 2016 is alweer geboren 😉

Dat is echter niet de reden voor dit artikel. Om mijn beklag te doen over mijn o zo geweldige voorbereiding. Nee, ik wil nu al van de gelegenheid gebruik maken om jullie, mijn (trouwe) lezers alvast een heel gelukkig nieuw jaar te wensen. Straks is er namelijk helemaal geen tijd meer voor. Morgen is iedereen te moe of nog steeds te druk met andere dingen, om daar even bij stil te staan. Dus ik dacht, waarom niet, en doe het lekker vroeg!

Strikt genomen niet  helemaal zoals het hoort, maar je wenst iedereen toch ook fijne feestdagen? Of van tevoren een gelukkig nieuw jaar? Bovendien, valt me nu net te binnen, is het al nieuw jaar in Nieuw-Zeeland en Australië! Dus deze post wordt even in de Australische tijd geplaatst 😉

Bij deze wil ik jullie dan ook een heel hele fijne uiteind (of roetsj, zoals we dat hier in Limburg zeggen) wensen en al het geluk voor het nieuwe jaar. Vol boeken en andere leuke dingen.

Geniet vanavond lekker van al die lekker hapjes. De wafels, oliebollen of wat er ook op tafel staat. Geniet van het gezelschap van je familie en vrienden. Het vuurwerk en de (kinder)champagne en hopelijk zie ik jullie weer terug in 2016!

Gelukkig nieuw jaar!

Geef een reactie

CommentLuv badge