Inluiding Feestmaand april

Gepost op 1 april 2016 door Iris in Boekenpraat / 12 Comments

Tags: , , , , , , ,

Een maand geleden om precies te zijn is Carpe Libra één jaar oud geworden. Niet te geloven hoe snel hoe snel 365 dagen kunnen gaan. Die dag kwam er natuurlijk ook een uitgebreid artikel online waarin ik even stil stond bij het 8760-urig bestaan van mijn blog. Eigenlijk was ik van plan het nog uitvoeriger te vieren, maar door mijn zoektocht naar een nieuwe baan, met als gevolg daarvan verschillende sollicitaties die ik had lopen, en het uiteindelijk vinden van een baan, had ik gewoon geen tijd om het goed te vieren. Wat natuurlijk helemaal niet leuk is voor een eerste verjaardag. Daarom besloot ik om het uit te stellen tot april. Om april tot feestmaand te bombarderen. Dan ben ik zelf ook jarig en vang ik meteen twee vliegen in één klap!

Limburgse Vlaai
Ik kan natuurlijk altijd via de elektronische snelweg een digitaal stukje sturen 😉

Vandaag is het dus april en NEE dit is geen hele slechte 1 april grap, voor de duidelijkheid 😉 Nou, wat gaat er deze feestmaand gebeuren? Heel simpel: wie jarig is trakteert! Aangezien ik moeilijk ieder van mijn trouwe lezers kan bedanken met een stuk overheerlijke Limburgse vlaai, heb ik het maar over een andere boeg gegooid. Want hoe kun je het beste boekliefhebbers bedanken? Met boeken natuurlijk! Oftewel ik geef jullie de kans om boeken te winnen!

BoekEN? Ja, TWEE boeken. Een Nederlandstalig boek en een Engelstalig boek die het afgelopen jaar mijn hart (wederom) hebben veroverd. Hopelijk kan ik zo de booklove die ik heb voor deze prachtige verhalen doorgeven aan jullie en jullie hopelijk vervolgens weer aan anderen. Oh en op mijn verjaardag kunnen jullie natuurlijk ook iets extra’s verwachten!

Ha nu is de nieuwsgierigheid natuurlijk gewekt! Want om welke boeken gaat het? Nou? Tsja, dan zou ik Carpe Libra vandaag en de komende weken maar heel goed in de gaten houden! Over een paar uurtjes komt namelijk de eerste winactie al online! Verder heb ik ook nog wat leuke en informatieve artikels gepland staan deze maand, waarin ik zal uitleggen waarom ik eigenlijk ben gaan bloggen en hoe ik het nu al een jaar heb kunnen volhouden!

Iedereen heel veel succes en veel leesplezier tijdens deze feestmaand!

12 responses to “Inluiding Feestmaand april

  1. Dankzij het bloggen lijkt de tijd nog sneller voorbij te vliegen. Dat valt me vooral op tijdens maandelijkse blogposts maar ook wanneer ik anderen hun blogverjaardagen zie langskomen. Nogmaals proficiat met je eerste verblogdag

    • Dankjewel en inderdaad! Ik kan nog steeds niet geloven dat het echt een jaar geleden is dat ik mijn blog online zette. Wat is er toch ontzettend veel gebeurd!

Geef een reactie

CommentLuv badge