Kerstmis: mijn favoriete feest

Gepost op 25 december 2015 door Iris in Persoonlijk / 2 Comments

Tags: , ,

Eindelijk is het zover. Vandaag is mijn favoriete feest wederom aangebroken: Kerstmis. Van alle feestdagen geniet ik toch het meest van dit feest. Met zijn fonkelende lichtjes, prachtig versierde huizen, magische winkeletalages en kerstbomen. Geniet ik van het gezellig samen zijn met vrienden en familie. Van alle kerstkaarten die ik mag ontvangen. Van het gezamenlijk in de keuken staan om alles klaar te maken. Van.. eigenlijk alles!

Daarnaast wordt er rond deze tijd ook zoveel leuks georganiseerd! Zo zijn er natuurlijk de kerstmarkten. Dit jaar ben ik zowel naar die van Aken als Leuven geweest, allebei even gezellig en even mooi versierd. Serious Request vond ook weer plaats en dit jaar was het zelfs in Heerlen! Lekker dicht in de buurt van waar ik woon, dus daar ben ik ook even een paar uurtjes naartoe geweest. Gezellig joh! Niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om een paar uur in de regen muziek te luisteren, maar de dj’s maakten er een waar spektakel van en lieten je de kou en de nattigheid even vergeten!

Ook op boekengebied gebeurde heel veel rond deze tijd. Zo zijn er tal van weggeefacties door verschillende uitgeverijen en hele aardige bloggers georganiseerd. Zoals de 12 Days of Christmas door uitgeverij Blossom Books, de Boeken Advents Kalender door Emmy van Zon en Maan en de dames van Oh MyBook hadden #Bookmas bedacht, compleet met awards en readathon, om zo maar eens wat te noemen. Meer dan genoeg keus dus voor de boekenwurm om verwend te worden, laatste tips voor cadeaus te scoren en om te genieten van een boekige kerstsfeer 🙂

Om mijn eigen steentje bij te dragen aan het hele kerstgebeuren heb ik dan ook de hele lay-out veranderd en eentje bedacht die helemaal past bij deze gezellige kleuren van het jaar! Met behulp van mijn getalenteerde broertje, die verantwoordelijk is voor het hele leuke logo met muts (tekenen is niet echt mijn sterke kant, dus dat laat ik graag aan hem over). Ik moet zeggen, ik ben heel tevreden over het resultaat!

Dat allemaal terzijde, vandaag is het dus Eerste Kerstdag en tijd om samen met je geliefden te genieten van het bij elkaar zijn. Om je vol te proppen met overheerlijk eten en misschien tussen de bedrijven door een bladzijde of twee te lezen in de nieuwe aanwinsten die de Kerstman zo aardig was om te geven. Oftewel ik wens jullie hele fijne kerstdagen vol liefde, gezelligheid en een boek of twee!

Wat vinden jullie zo leuk aan Kerstmis?

2 responses to “Kerstmis: mijn favoriete feest

Geef een reactie

CommentLuv badge