Lead | Kylie Scott

Gepost op 12 juni 2015 door Iris in Boekrecensie / 2 Comments

Tags: , , , , ,

Lead | Kylie ScottLead door Kylie Scott
Mijn waardering: four-stars
Ook van deze auteur: Lick, Play, Deep
Serie: Stage Dive #3
Mijn waardering voor de serie: four-stars
Ook in deze serie: Lick, Play, Deep
Pagina's: 320
ISBN: 9781250052384
Uitgegeven door St. Martin's Griffin, St. Martin's Press | 25 November 2014
Genres: Hedendaags, New Adult, Romantiek
Bron: Gekocht
Goodreads

Stay up all night with the sexy rockers in Stage Dive, the epic New Adult series from New York Times bestselling author Kylie Scott, author of Lick and Play.

As the lead singer of Stage Dive, Jimmy is used to getting whatever he wants, whenever he wants it, whether it's booze, drugs, or women. However, when a PR disaster serves as a wake-up call about his life and lands him in rehab, he finds himself with Lena, a new assistant to keep him out of trouble.

Lena's not willing to take any crap from the sexy rocker and is determined to keep their relationship completely professional, despite their sizzling chemistry. But when Jimmy pushes her too far and Lena leaves, he realizes that he may just have lost the best thing that ever happened to him.

Dit boek is niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Na Lick en Play was ik heel enthousiast geworden over Stage Dive en Kylie Scott. Ik wilde dan ook dolgraag meteen het volgende boek lezen! Toen zag ik echter dat het volgende deel, Lead, over de zanger zou gaan. Over Jimmy, de broer van David, die nu niet echt een hele goede impressie op me had achter gelaten in de eerste twee boeken. Ik had veel liever Ben’s verhaal eerst gelezen, maar ja, als ik van dat boek wilde genieten zou ik me toch eerst door dit boek heen moeten worstelen. Ik had dus niet echt positieve gevoelens voordat ik aan Lead begon. Ik was er van overtuigd dat Jimmy en ik niet bij elkaar zouden passen en dat ik hem totaal niet uit zou kunnen staan.

Niets was echter minder waar. Er waren slechts drie, DRIE, bladzijdes voor nodig om me helemaal te doen omslaan. Om van Jimmy te gaan houden, om door het dikke schild dat hij op heeft getrokken heen te kijken en de ware Jimmy te ontdekken. Om hem te willen knuffelen, alles beter te maken en te zeggen dat alles goed komt. Wow, wat had ik me in hem vergist! Hij is met stipt mijn favoriete bandlid geworden 🙂

Het verhaal was ook deze keer heel leuk om te lezen. Net zoals de vorige twee boeken weet Kylie Scott met Lead een heel erg voorspelbaar verhaal om te toveren in iets heel nieuws. In iets totaal anders. In iets wat je totaal niet verwacht. Want natuurlijk verwacht je dat Lena langzaam maar zeker voor Jimmy valt. Ik had echter totaal niet aan zien komen dat, toen ze eenmaal haar gevoelens kenbaar maakte, hij hier helemaal niet blij mee was en vervolgens een plan bedacht om haar van haar gevoelens af te helpen. Hilarisch!!

Conclusie

Met Lead heeft Kylie Scott opnieuw een heel leuk verhaal geschreven, vol onverwachte wendingen en hilarische gebeurtenissen. Met twee hele leuke hoofdpersonages, maar ook alle andere bandleden zijn weer van de partij. Als je van romantiek, hilariteit en knappe muzikanten houdt, dan is dit het boek voor jou 😀

Lezen of niet lezen? Yay of Nay?
Hoe denk jij over Lead?
four-stars

2 responses to “Lead | Kylie Scott

    • Kan ik zeer zeker aanraden! Ik heb de boeken nu alle vier gelezen en moet toch wel bekennen dat dit boek, ondanks mijn negatieve gevoelens van tevoren, mijn favoriet in de serie is. Jimmy en Lena hebben net dat beetje extra 😉

Geef een reactie

CommentLuv badge