Een lege TBR Pile: poging april

Gepost op 28 april 2016 door Iris in Boekenpraat / 8 Comments

Tags: , , , , , , ,

Het is weer zover! Tijd om te kijken of mijn poging om mijn Mount Everest aan ongelezen boeken te laten dalen tot een prachtig glooiende Limburgse heuvel zijn vruchten heeft afgeworpen. Vorige maand had ik voor het eerst sinds ik deze challenge begon een maand waarin het aantal daadwerkelijk was gedaald! Weliswaar maar met eentje, maar het begin is er! Zou deze trend zich in april hebben doorgetrokken?

DE STAND

Formaat Stand Maart Stand April
Boeken 81  79
Ebooks 200+ 200+
Freebies 3000+ 3000+

JAAAAAA! Het is me wederom gelukt om mijn aantal ongelezen boeken naar beneden te brengen. Deze keer met twee maar liefst! Dit terwijl ik er toch niet zo mee bezig geweest ben, ik was namelijk meer bezig met afscheid nemen van geweldige collega’s en een nieuwe baan. Oké, ik had een weekje vrij om af te schakelen, maar dan nog heb ik minder tijd besteed aan lezen en het verkleinen van mijn Mount Everest. Ben dan ook best wel trots op het resultaat!

BEHAALD EN NIEUW

Het enige wat me nog niet echt is gelukt is om alle vier de voorgenomen boeken ook daadwerkelijk te lezen. Ik blijf steeds op drie steken. Maart was in dat opzicht ook niet veel anders, frustrerend genoeg! Gezien de datum waarop deze post verschijnt heb ik ook al niet veel hoop voor april. Ik heb al mijn vertrouwen dus al een beetje ingezet op de maand mei. Wanneer ik wat meer gewend ben aan mijn nieuwe baan, het langer licht is en zonniger, waardoor lezen nog aantrekkelijker wordt!

Desondanks heb ik nog wat nieuwe boeken uitgekozen voor deze maand. Divergent gaat natuurlijk mee, maar daarnaast ben ik ook van plan om Onverminderd van Rebecca Yarros, Until Friday Night van Abbi Glines en Clockwork Prince van Cassandra Clare op te pakken. Ha, wie weet heb ik ze aan het eind van deze maand alsnog alle vier gelezen (al is het maar in mijn dromen 😉 )!

Hoe staat het met jullie TBR pile?

8 responses to “Een lege TBR Pile: poging april

    • Haha, maar dat vind ik niet echt vals spelen, heb het namelijk zelf ook gedaan. Het is veel fijner om anderen een plezier ermee te doen dan dat ze alleen maar ruimte in je boekenkast verbruiken en stof verzamelen!

    • Ik ken het, doe precies hetzelfde 😉 Vandaar dat ik mezelf via deze manier uitdaag om ook mijn naar stof happende boeken een kans te geven. Anders zouden ze er nog wel een tijdje langer staan….

Geef een reactie

CommentLuv badge