Lege TBR pile poging juli 2016

Gepost op 19 juli 2016 door Iris in Boekenpraat / 2 Comments

Tags: , , , ,

Nieuwe maand, nieuwe kansen! Bovendien, zoals ik min of meer trots in mijn terugblik liet zien heb ik niet zo veel fysieke boeken gekocht in juni. Heeft dat enig gevolg gehad voor mijn Mount Everest aan ongelezen boeken?

De stand

Formaat Stand Mei Stand Juni
Boeken 90 90
Ebooks 200+ 200+
Freebies 3000+ 3000+

Nou… hij is in ieder geval niet gegroeid, toch? Jammer, dacht echt dat er, omdat ik zo mijn best had gedaan in juni, een iets beter resultaat zou zijn. Toch maar iets meer gaan lezen. Want toegegeven, de afgelopen maand werd ik ook door andere bezigheden opgeslokt, waardoor lezen er vaak bij in schoot. Maar nu komen de lekkere luie zomerse dagen eraan. Dan zal ik vast wel tijd kunnen vinden om een paar boeken te verslinden.

Gelezen en nieuwe doelstelling

De status quo is ook te merken aan het aantal voorgenomen boeken dat ik heb gelezen: maar één! Wat vind ik dit slecht van mezelf… Geen wonder dat er niet echt een daling te zien is. Het geeft me wel een grotere vastberadenheid om er wat aan te doen. Zodra ik dan ook klaar ben met het typen van dit artikel zal ik zeker een van mijn voorgenomen boeken oppakken!

Als nieuw boek heb ik deze maand Godin uit Vrije Wil gekozen. Het vervolg op het überhilarische Godin bij Vergissing. Ik heb nu al zin om me opnieuw in de wereld die P.C. cast heeft gecreëerd met zijn centauren en oude beschavingen te begeven. Om opnieuw het hilarische en gevatte commentaar van Shannon te lezen. Partholon, here I come!

Hoe staat het deze maand met jullie TBR?

2 responses to “Lege TBR pile poging juli 2016

  1. Ik lijk de laatste maanden steeds minder aan lezen toe te komen. Deels door de blog, deels door mijn gezondheid. Vermits er tegelijkertijd wel veel boeken zijn bijgekomen (zowel recensieboeken als verjaardagscadeautjes en koopjes) is dit een rampzalige combinatie voor mijn tbr. Maar goed dat er geen vervaldatum op boeken staat want dan dit wel echt een probleem worden.
    zwartraafje heeft onlangs Bedenkingen tijdens het lezen geplaatst…My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge