Lege TBR pile poging juni 2016

Gepost op 21 juni 2016 door Iris in Boekenpraat / 7 Comments

Tags: , , , ,

Zoals ik al in mijn terugblik aangaf, vloog de maand mei voorbij en was hij ten einde voordat ik er erg in had. Is het me dan wel gelukt om iets aan mijn stapel ongelezen boeken te doen?

De stand

Formaat Stand April Stand Mei
Boeken 84 90
Ebooks 200+ 200+
Freebies 3000+ 3000+

Ja dus… maar wel de verkeerde kant op! Toch weer iets teveel boeken in huis gehaald vorige maand en ze vervolgens nog steeds niet gelezen… Gelukkig waren een paar van die boeken voor de Blossombooks Readalong, dus ik heb dan ook alle vertrouwen dat volgende maand een beter beeld weer zal geven!

Het is ook super handig dat ik een aparte shelf hiervoor heb aangemaakt op Goodreads. Dat scheelt enorm qua bijhouden wat ik nu precies wel en niet gelezen heb en wat er allemaal is bijgekomen. Alleen moet ik er nu nog wel aan leren denken dat als ik een nieuw boek in huis haal ik deze er meteen opzet 🙂

Behaald en Nieuw

Wel heb ik beter mijn best gedaan om mijn voorgenomen boeken ook daadwerkelijk te lezen: maar liefst 2 boeken is me gelukt te lezen in plaats van de zielige 1 van de vorige keer. Hoop wel dat ik deze maand eens tijd maak voor Insurgent. Dat lift nu al een paar maanden vrolijk mee…

Twee gelezen boeken betekent ook twee nieuwe boeken kiezen om te lezen. In juni wil ik me naast Insurgent en Until Friday Night ook gaan storten op het volgende deel van de Zodiak serie: Dolende Ster. Het eerste deel, het 13e Huis was machtig mooi. Ik ben benieuwd of het vervolg ook zo’n goede indruk op me zal achterlaten. Ook Fangirl staat op het lijstje. Al zoveel goede verhalen gehoord over Rainbow Rowell en haar aparte boeken dat ik het ook zelf wil ervaren 🙂 

Hoe staat het deze maand met jullie TBR?

7 responses to “Lege TBR pile poging juni 2016

  1. I feel you. Ik heb deze maand echt absurd veel boeken gekocht en mijn tbr nummertje zal wel lekker zijn gestegen, maar daar kijk ik volgende week wel naar, haha. Zelf ben ik niet zo’n Rainbow Rowell fan na 3 boeken van haar te hebben gelezen.
    Annemieke heeft onlangs Book Review – Armada geplaatst…My Profile

    • Eigenlijk ben je gewoon de hele tijd aan het jojo’en. De ene keer neemt het af en de andere keer heb je weer veel te veel boeken aangeschaft… Maar blijft toch leuk om enige vooruitgang te zien 😉

Geef een reactie

CommentLuv badge