Een Lege TBR poging augustus 2016

Gepost op 23 augustus 2016 door Iris in Boekenpraat / 5 Comments

Tags: , , ,

De stand

Formaat Stand Juli Stand Augustus
Boeken 90 94
Ebooks 200+ 200+
Freebies 3000+ 3000+

Oke, hier was ik al een beetje bang voor na die spurge op Boekenkraam. Mijn TBR is weer gestegen… Ik zit nu opeens wel heel dichtbij die 100. Iets wat ik me eigenlijk had voorgenomen om nooit dichtbij te geraken… en zie nu… Mijn ogen waren weer eens groter dan mijn maag. Ook al doelt dat spreekwoord meer op eten, toch vind ik het ook in deze situatie toepasselijk 😉

Gelukkig doe ik deze maand mee met de Ohmybookathon en heb ik tot nu toe slechts één nieuw boek in huis gehaald. Laten we hopen dat dit ook zo blijft! *klopt snel op wat hout*

Gelezen en nieuw doel

Maar om eerlijk te zijn vind ik het nu niet zo erg dat mijn TBR is toegenomen. Weet je waarom? Ik heb het gered! Het is me gelukt! Voor het eerst sinds ik deze meme ben gestart heb ik namelijk alle vier mijn voorgenomen boeken gelezen. Hoera! Ik kan het dus toch wel als ik me ervoor inzet! Benieuwd of het me deze maand ook gaat lukken, ik heb in ieder geval de motivatie!

Vier gelezen boeken betekent ook dat ik vier nieuwe uit mag kiezen. Wat een luxe 😉 Mijn keuze voor deze maand is gevallen op een viertal boeken die hoog op mijn ‘wil ik lezen’-lijst staan. Het vervolg op het fantastische Kroon van de Tearling belooft veel goeds, net als het nieuwe boek van een van mijn favoriete schrijfsters: Juliet Marillier. Daarnaast heb ik ook veel goeds gehoord over Riders en Duizend Stukjes van Jou. Dat wordt smullen deze maand!

Hoe staat het met jullie oneindige TBR?

5 responses to “Een Lege TBR poging augustus 2016

  1. Ondertussen is het alweer even geleden dat ik mijn TBR nauwkeurig heb nageteld. Ik ben van plan om er nog eens een blogpost aan te wijden in de toekomst maar ik vrees dat het aantal hoger of ongewijzigd is gebleven. Gelukkig heb ik dankzij Oh My Bookathon wel weer een stapeltje eigen boeken gelezen.

  2. Fijn dat het gelukt is om die vier boeken te lezen. Ik hoop dat je Duizend Stukjes van Jou leuk vindt.

    Boekenkraam is inderdaad gevaarlijk. Ik probeer nu ook heel hard om niks te bestellen…

    • Ja ik heb echt heel streng met mezelf afgesproken maar eens in de zoveel maanden en daar ga ik me ook echt aan houden. Anders gaat het echt mis, weet ik nu al >< Heb je Duizend Stukjes van Jou al gelezen dan *nieuwsgierig* ?

Geef een reactie

CommentLuv badge