Een Lege TBR poging september 2016

Gepost op 21 september 2016 door Iris in Persoonlijk / 1 Comment

Tags: , , , , ,

De stand

Formaat Stand Augustus Stand September
Boeken 94 93
Ebooks 200+ 200+
Freebies 3000+ 3000+

Hmm… Niet echt het resultaat waar ik op hoopte. Zeker niet aangezien ik wonder boven wonder er in slaagde om maar 3 nieuwe boeken aan te schaffen in augustus. Zelfs met de Ohmybookathon heb ik dus toch niet zo veel gelezen… Gelukkig heb ik deze maand vakantie. Dan hoop ik in ieder geval meer te lezen. Aan de andere kant heb ik ook een paar tripjes gepland staan waarbij ik zeker in aanraking zal komen met boekenwinkels…

Gelezen en nieuw doel

Ik wist eigenlijk van tevoren al dat dit resultaat niet al te denderend zou worden. Ik had namelijk voor de Ohmybookathon maar één boek uit deze lijst gekozen. Anders zou het niet echt eerlijk zijn. Ik ben vervolgens wel in Invasie van de Tearling begonnen, maar daar ben ik ook blijven steken. Ik zit nu honderd bladzijdes in het verhaal, maar ben er nog niet helemaal door gegrepen en ik vind de wisseling van perspectief ook niet fijn… Hoop wel dat ik hem deze maand nog uitgelezen krijg, maar wat een verschil met het eerste deel. Dat was namelijk mijn favoriete boek van 2015!

Nou een boek gelezen, betekent ook weer een nieuw boek voor mijn TBR stapeltje van deze maand. Deze keer gekozen voor een lekkere lichte, luchtige en vooral romantische young adult: The Vincent Brothers. Bovendien is hij van een van mijn favoriete schrijfsters, namelijk Abbi Glines. Ik heb al tig van haar boeken verslonden en zij weet als geen ander romantische verhalen te schrijven. Heb nu al zin om het boek op te pakken!

Hoe staat het met jullie oneindige TBR?

One response to “Een Lege TBR poging september 2016

  1. Het toeval wil dat ik net nog alles eens heb nageteld vermits ik van plan was om er eventueel een blogpost rond te schrijven. Momenteel bestaat mijn collectie uit 498 fictie-boeken, 111 kookboeken en 27 non-fictie boeken. Van de leesboeken zijn er nog 116 ongelezen exemplaren bij de kookboeken is het er gelukkig maar één. Op de een of andere manier lijkt dat aantal minder erg wanneer ik er het gelezen aantal boeken naast zie staan. Slechts 116 van de 752 😉

Geef een reactie

CommentLuv badge