Midnight Mystery Boekbox Unboxing

Gepost op 10 september 2016 door Iris in Boekenpraat / 0 Comments

Tags: , , ,

Na de fantastische, maar dan ook echt fantastische, Reaching For the Stars unboxing heb ik meteen de volgende besteld. Op zo’n manier wil ik wel vaker verrast worden! Nu is deze dan eindelijk op de deurmat gevallen en ben ik o zo benieuwd wat er in zit! Met een thema als Midnight Mystery kan je echt alle kanten op 🙂

Deze boekenbox kon ook niet op een beter moment bij mij op de mat vallen: op de eerste dag van mijn zomervakantie! Die begon al goed, met lekkere temperaturen en feestjes in het vooruitzicht. Zal na het openen mijn vakantie echt niet meer stuk kunnen? Only one way to find out!

Midnight Mystery

Oké, deze keer is alles goed weggestopt en zie ik alleen het kaartje in de doos. Ik ben zo benieuwd, want gisteren plaatste Celebratebooks op Facebook dat vijf gelukkigen een tweede boek in hun doos konden vinden! Zou ik daar een van zijn? Het eerste wat ik in ieder geval zie is een opgevouwen papier dat de filmposter van De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine blijkt te zijn. Cool, ik heb het boek gelezen en vond deze best goed. Het kijken van de film staat dan ook zeker op de planning aan het eind van dit jaar. Ik ben alleen niet echt de juiste persoon voor een poster. Helaas geen plek om hem op te hangen…(wegens boekenplanken….)

Daarna iets ingepakt in wederom een leuk papiertje. De vorige keer kwamen daar tig glow-in-the-dark stickers uit. Wat zou er deze keer in zitten? Ah, een Harry Potter ketting met de tekst “I must not tell lies”. Tsja, Harry Potter is niet echt mijn ding, maar ik weet vast wel iemand die ik met deze ketting blij kan maken of anders wordt hij gewoon een mooie prop voor bookshoots 🙂

Vervolgens kwam er toch zo iets tofs uit. Een krijtbord in de vorm van een uil, inclusief een paar kleurige krijtjes! Waah dit is zo vet! En beter kwam het niet uit aangezien mijn moeder, die dol op uiltjes is, gisteren jarig was. Heb ik haar meteen ook superblij gemaakt. Hij hangt zelfs al op in huis 😀 !

Dan zit er nog een pen in van de Viruscode? James Dashner.. *googelt even* Ah dat is die van de Labyrint Renner. De boeken heb ik nog niet gelezen, maar de films wel gezien en vond ze best goed. Dit is dan een nieuwe serie? Ah nee, het is een prequel van de Labyrint serie. Dan zal ik hem vast ooit nog een keer lezen en een pen is ook nooit weg 😉

Aaaah! Een kaarsje van Novelly Yours! Die heb ik al zo vaak voorbij zien komen op Bookstagram. Ze worden “speciaal” voor boekenwurmen gemaakt. De geur die ik heb gekregen heet Villainous, oftewel schurkachtig in het Nederlands. De geur is ook lekker en niet te sterk. Er zat bovendien een deksel op waardoor deze doos niet doordrongen raakte van de geur. Sommige geuren zijn namelijk zo sterk dat ze zelfs voedsel ernaar kunnen laten smaken, heb ik helaas gemerkt.

Dan kom ik een leuke totebag van Clavis tegen met de tekst “So many books so little time” Iets wat iedere boekenwurm kan beamen. Er zitten gewoon veel te weinig uren in een dag om alles gedaan te hebben en te kunnen lezen…

Haha snoepjes in de vorm van vampiertanden. Dit sluit perfect aan bij het thema en zullen zeker smaken tijdens het lezen 😀

Dan een hoesje voor een telefoon van…? Ah, dat is natuurlijk ook van de Bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine. Alleen jammer dat ik niet het juiste model heb om hem te kunnen gebruiken. Neem aan dat het voor een Iphone is?

Vervolgens drie hele leuke boekenleggers en een gesigneerd kaartje van Liz Lucassen. Als New Adult schrijfster van Nederlandse bodem staan haar boeken zeker op mijn lijst. Verder zijn boekenleggers nooit weg en ik vind vooral die van Midnight prachtig gemaakt 🙂

Bookplates! Die mogen natuurlijk niet ontbreken. Wederom eentje gemaakt door Emmy van Zon en Maan en een mooie quote uit Wink, Poppy en Midnight, een boek waar de dames van Blossom Books lyrisch over zijn. Natuurlijk weer voorzien van een handtekening!

Ah handig, het laatste Best of YA magazine zit gewoon in de doos. Ik wilde hem al graag hebben, maar was hem niet eerder tegen gekomen. Wat dat betreft vind ik het best jammer dat ik niet zo in de buurt van de grote steden woon. Daardoor loop ik dit soort dingen best wel vaak mis. Maar nu dus niet 🙂

En dan nu het belangrijkste. Welk boek zat er in? Dat is natuurlijk Wink, Poppy en Midnight! Ik zat er dus faliekant naast. Ik had namelijk verwacht dat de Graces van Laura Eve er in zouden zitten, aangezien dat boek ook perfect aansluit bij dit thema.

Conclusie

Wederom heeft Celebratebooks een leuke en goed gevulde boekbox verzorgd. Jammer dat ik niet bij de vijf zat die een extra boek konden ontvangen, maar hier ben ik ook uiterst tevreden mee. Want wat zat er deze keer veel in! Vooral het uiltje was supertof!

Om eerlijk te zijn ben ik wel niet 100% happy met het boek. Hoewel de cover prachtig is, trekt het verhaal me totaal niet. Echt totaal niet. Maja bij een boekbox weet je van tevoren dat de kans bestaat dat je niet blij zult zijn met de keuze van het boek. Tot de tijd dat ik het lees zal het in ieder geval wel mooi op mijn boekenplank staan 😀

Ondanks de tegenvaller wat het boek betreft, heb ik na afloop natuurlijk meteen de volgende besteld met als thema All the Feels. Want dat betekent waarschijnlijk romantiek en als ik ergens dol op ben…! Nu alleen nog de dagen aftellen tot oktober 😉

Wat vinden jullie van de inhoud?

Geef een reactie

CommentLuv badge