Mijn #ohmybookathon avontuur is ten einde…

Gepost op 22 juli 2015 door Iris in Boekenpraat / 0 Comments

Tags: , ,

Helaas, het is woensdag 22 juli en dat betekent dat de Ohmybookathon voorbij is… en kan ik terug kijken op een geslaagde read-a-thon. Het is me gelukt om de drie boeken die ik me als doel had gesteld te lezen, maar ook geen bladzijde meer. Daarvoor had ik toch iets te veel moeite om door De Erfenis van Richard Grenville heen te komen. Pfieuw, wat was dat op sommige momenten zware kost en zo dik! Gelukkig had ik nog Robijnrood en Scorched om me uit dat dal omhoog te sleuren. Beide boeken lezen als een trein en kan ik ieder van ganser harte aanraden! De recensies van deze boeken kunnen jullie binnenkort op de site terug vinden.

In totaal heb ik tijdens de readathon 1334 bladzijdes gelezen, wat ik zeer zeker niet slecht vind. Zeker als ik bedenk dat ik geen vakantie had en gewoon moest werken en allerlei andere verplichtingen opeens op de agenda komen. Hoe zeer je ook je best heb gedaan om je tijd vrij te houden, lukt dat op de een of andere manier nooit 😉

Naast lezen heb ik me ook kostelijk vermaakt met de leessprints en al die andere bookliefhebbers die meededen aan de Ohmybookathon. Het was heerlijk om allerlei gesprekken te houden over boeken of andere, toch wel onverwachts, boekgerelateerde gesprekken. Ik heb helaas niet mee kunnen doen aan de challenges, hoewel sommige me echt super leken en de winacties zijn echt super! Ben benieuwd 🙂

Al met al kan ik zeggen dat ik de Ohmybookathon een geweldige ervaring vond en ik hoop van harte dat de dames nog een keer een readathon organiseren. Hij was super!

Hoe hebben jullie de Ohmybookathon ervaren?
Doelen behaald of niet?

Geef een reactie

CommentLuv badge