Moonlight | Rachel Hawthorne

Gepost op 3 november 2015 door Iris in Boekrecensie / 0 Comments

Tags: , , , , , ,

Moonlight | Rachel HawthorneMoonlight door Rachel Hawthorne
Mijn waardering: four-stars
Serie: Dark Guardian #1
Mijn waardering voor de serie: four-stars
Pagina's: 275
ASIN: B001TKD4WG
ISBN: 9780061850660
Uitgegeven door Harper Teen, HarperCollins Children's Books, HarperCollins Publishers | 3 Maart 2009
Genres: Young Adult, Romantiek, Bovennatuurlijk, Weerwolven
Bron: Gekocht
Goodreads

I see him and I know what this turmoil inside of me means: He's the one. My forever. 

KAYLA is the nature lover, the all-American beauty who can't understand why she's so drawn to distant, brooding Lucas. Adopted as a young child, she has no way of knowing that she's inherited a terrifying-and thrilling-gene that will change her life forever.

LUCAS is dangerous, gorgeous ... and a werewolf. As leader of the Dark Guardians, shape-shifters who gather deep within the state park, he has sworn to protect his pack. But when Lucas finds his true soul mate, his love could put them all in harm's way.

As Lucas and Kayla struggle with their feelings for each other, a greater danger lurks: Humans have discovered the Dark Guardians and are planning their destruction. Kayla must choose between the life she knows and the love she feels certain is her destiny.

Ik heb enorm van Moonlight genoten. Weerwolven worden in dit verhaal in een nieuw en verfrissend jasje gegoten en deze keer waren het de vrouwelijke weerwolven die bepaalden wie hun partner voor het leven werd. Eindelijk! Geen Alpha mannetjes die even voor de vrouwen de meest belangrijke keuze van je leven bepalen. Geen vrouwen meer die de rest van hun leven vastzitten aan een man die zie niet willen. Heerlijk! 😀

Het verhaal las vlot weg, maar hield je tegelijkertijd wel in zijn greep. De ontluikende romance tussen Kayla en Lucas was vertederend om over te lezen en het boek heeft ook een aantal heerlijke zwijmelmomenten. Wees echter niet bang, het is geen op en top zwijmelverhaal. Zeer zeker niet! Er zit meer dan genoeg actie in dit boek, want niet iedereen is blij met het bestaan van de Dark Guardians…

In het hele boek is er echter een scène waar ik het niet echt mee eens ben. Het moment suprème voor Kayla, het moment dat het haar beurt is om in een wolf te veranderen. Van tevoren kom je al te weten dat het niet makkelijk zal zijn. Met helse pijnen en bovendien zeer gevaarlijk. Niet iedereen heeft het namelijk overleefd. Die scène was een grote anticlimax. Het kwam over als appeltje, eitje en dat ze niet meer voelde dan een prikkie. Niet dat ik wilde dat ze pijn leed of zo, maar ik had hier toch nog wel wat meer verwacht.

Conclusie

Moonlight geeft een nieuwe kijk op een van mijn favoriete onderwerpen om over te lezen: weerwolven! Het is een boek dat je makkelijk in een paar uur kan verslinden. Met meer dan genoeg romantische momenten en boordevol actie. Alleen jammer dat een van de belangrijkste gebeurtenissen zo geportretteerd werd, anders had ik dit boek makkelijk 5 hele sterren kunnen geven!

Lezen of niet Lezen? Yay of Nay?
Hoe denk jij over Moonlight?
four-stars

Geef een reactie

CommentLuv badge