Wie o wie maak ik gelukkig met List en Leugens?

Gepost op 18 december 2015 door Iris in Winacties / 4 Comments

Tags: , , , , , , ,

De afgelopen dagen hebben jullie op mijn website de kans gehad om een *gesigneerd* exemplaar van List en Leugens te winnen. Tot zondag kon je meedoen en nu volgt dan voor mij het leukste gedeelte: het kiezen van de winnaar!

Het was superleuk om alle antwoorden op de vraag die ik gesteld had te lezen:

Hoe zou jij het voor elkaar krijgen om dit boek te stelen? Te stelen uit een onverwoestbare kluis. Bewaakt door allerlei spreuken en betoveringen. Waarvan de enige sleutel wordt bewaakt door een vuurspuwende draak?

Iedereen had heel erg zijn best gedaan om dit boek te stelen. Wat gelukkig niemand gelukt is, muahaha! Ik heb het te goed beveiligd en opgeborgen! Niemand komt langs Knuffie, mijn verschrikkelijke, vuurspuwende draak! Zelfs dan zouden jullie er trouwens echt niet in slagen om langs mijn onverwoestbare en levensgevaarlijke spreuken te komen. Maar goed ook. Een gesigneerd exemplaar van List en Leugens is een te kostbare schat om zo maar rond te laten slingeren!

Toch hebben jullie het geprobeerd. Zo probeerde Dande met haar dapperheid het hart van de draak te bewegen om zo de sleutel te verkrijgen (sorry, maar hij heeft een hart van steen) en Rani schakelde zelfs Inej en Kaz zelf in. Wederom goed geprobeerd Rani, maar zelfs dit meesterlijke paar is niet opgewassen tegen zowel mijn spreuken als mijn draakje!

Toch kan er maar een de winnaar zijn… Gelukkig hielp Rafflecopter me om te kiezen, want anders was het een bijna onmogelijke keuze geweest zijn. Zonder verder oponthoud, klik op onderstaande box en dan zie je meteen wie gewonnen heeft! (p.s. volgens mij werkt deze box alleen als je deze post direct op mijn website bekijkt, dus doe dat vooral 😉 )

Van harte gefeliciteerd met het winnen van List en Leugens! Als het goed is heb je al een mail van mij ontvangen. Zo niet, kun je dan even een berichtje sturen?
Uitgeverij Blossom Books nogmaals bedankt voor het sponsoren van dit exemplaar!

4 responses to “Wie o wie maak ik gelukkig met List en Leugens?

    • Haha dankjewel! Zelf vind hij het minder om zo genoemd te worden, maar het brengt dieven in de verkeerde onderstelling dat hij een doetje is. Waardoor ze hem altijd onderschatten en mijn sleutel veilig blijft 😉

Geef een reactie

CommentLuv badge