#Ohmybookathon 2016: Wie leest er mee?

Gepost op 11 augustus 2016 door Iris in Boekenpraat / 8 Comments

Tags: , , ,

Vandaag is het zo ver: de tweede Ohmybookathon is begonnen! De vorige editie was me prima bevallen en daarom doe ik deze keer dan ook weer vrolijk mee. Want wat is er nu leuker dan zes dagen die volop in het teken staan van lezen en lekker kletsen over boeken? Niets toch?

Ohmybookathon

Voor diegenen die nu geen flauw idee hebben waar ik nu over praat, even wat uitleg. De Ohmybookathon is een readathon die wordt georganiseerd door de dames van Oh My Book. Tijdens deze readathon is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk tijd doorbrengt met je neus in een boek. Wat toch zo’n grote opgave is voor boekenwurmen ;)…

Het is echter niet alleen lezen, lezen en nog eens lezen, er worden ook genoeg andere boek gerelateerde activiteiten georganiseerd door de dames, zoals winacties, leessprints, twitterchats en mijn persoonlijke favoriet: de challenge. Oh wat heb ik er zin in! Ik kan dan ook niet wachten tot ik vandaag klaar ben met werken en ik lekker op de bank kan ploffen, met boek natuurlijk 😉

Voor een readathon is het ook gebruikelijk dat je jezelf een doel oplegt, een aantal boeken van tevoren uit kiest die je gaat proberen te lezen. Het hoeft niet hoor, maar het zorgt er voor mij altijd wel voor dat ik nog gemotiveerder ben! Zie hier dan ook het doel dat ik mezelf deze keer heb gesteld: 4 niet al te dikke boeken. Ik heb een niet al te hoog aantal gekozen, aangezien ik helaas nog moet werken. Bovendien moet je doel wel leuk en haalbaar blijven!

Dus: ik ben weer van de partij. Jullie ook? Schrijf je dan snel nog in op Ohmybook.nl!

 

 

8 responses to “#Ohmybookathon 2016: Wie leest er mee?

 1. Ik doe dit jaar ook mee. Hoewel ik eigenlijk al blij zal zijn als ik crown of midnight uitgelezen krijg en aan een nieuw boek kan beginnen.
  Dromerspoel las ik een tijdje terug. Hopelijk vind jij hem leuker dan ik.
  Ik heb net Godin bij vergissing uit en de rest van de reeks ligt klaar om verslonden te worden. (Als ik ooit terug in mijn ritme geraak tenminste.)

  • Ooh de Partholon serie is heerlijk 🙂 Dol op Shannon! Ook de Throne of Glass serie is super. Sarah J. Maas is echt een fenomenale schrijfster!
   En het maakt niet uit hoeveel boeken je leest (al is het natuurlijk wel fijn als je een boek kunt uitlezen). Het gaat er om dat je meer aandacht besteedt aan lezen 😉
   En ben benieuwd wat ik van Dromerspoel vind. Julliet Marillier is voor mij altijd een heerlijke schrijfster geweest!

 2. Ik dacht eigenlijk dat hij pas deze nacht begon – dus van donderdag op vrijdag. Zo meteen zal ik maar eens naar de zetel verhuizen dan kan ik hopelijk nog wat lezen voor de dochter van mijn nicht hier aan de deur staat. Vorige week heb ik Godin van nature bij de kringloopwinkel gekocht voor 1€. Ik had hem eerder al wel gelezen maar vermits ik hem minder leuk vond als zijn voorgangers was ik niet van plan om hem te kopen. Voor dit bedrag kon ik het natuurlijk niet nalaten om mijn reeks te vervolledigen.

Geef een reactie

CommentLuv badge