OHMYBOOKATHON 2016 Wrap Up!

Gepost op 19 augustus 2016 door Iris in Boekenpraat / 0 Comments

Tags: , , , ,

Aan alle leuke evenementen komt een eind. Zo ook aan de #Ohmybookathon. Ik neem echter wel weer een heleboel leuke herinneringen mee. Want ook dit jaar heb ik me heerlijk geamuseerd met, natuurlijk (!), boeken lezen, maar ook met het maken van foto’s voor de challenges, random gesprekken met mensen die ook meededen en de toffe twitterchats. Oftewel de Ohmybookathon editie 2016 was een groot succes! Dames van Ohmybook: mijn complimenten! En ik heb uit vertrouwde bron vernomen dat er waarschijnlijk volgend jaar een nieuwe editie komt. Jippie!

De boeken

Ook is het tijd om de stand op te maken. Is het me gelukt om mijn beoogde doel te halen? Zijn die 4 boeken gelezen? … Ja en nee. Het uiteindelijke aantal boeken dat ik tijdens de Ohmybookathon las is weliswaar 4, alleen in een iets andere combinatie zoals jullie hier kunnen zien. Hunter Forsaken drong zich er opeens tussendoor. Zeker omdat ik niet echt veel aan dat boek vond, snap ik niet hoe het me heeft weten te verleiden om de andere boeken even links te laten liggen… Nou ja dat mysterie zal waarschijnlijk nooit opgelost worden.

Maar met 4 gelezen boeken ben ik best trots op mezelf dat ik ondanks mijn werk en leuke uitjes alsnog geslaagd ben om *even rekenen* 1521 bladzijdes te lezen! Bovendien heb ik ook de belangrijkste doelstelling van deze readathon gehaald: ik heb meer tijd vrij gemaakt om te lezen en ervan te genieten. Normaal gesproken zou ik namelijk niet eens in de buurt komen van de 1000 bladzijdes in 6 dagen tijd. Daar heb ik een veel te druk leventje voor 😉

De Challenges

Als laatste wil ik graag nog even de foto’s van de challenges tonen. In totaal waren het er acht en ik ben erin geslaagd om aan allen mee te doen! Het waren bovendien echt challenges. Je was niet zo klaar, maar moest er echt wat voor doen om ze te kunnen voltooien. Precies zoals een challenge hoort te zijn 🙂

Hebben jullie ook meegedaan deze keer?

Geef een reactie

CommentLuv badge