#OHMYBOOKATHON| Wie leest er mee?

Gepost op 16 juli 2015 door Iris in Boekenpraat / 0 Comments

Tags: , , ,

Vandaag is het eindelijk zo ver! De Ohmybookathon gaat van start! Georganiseerd door de dames van Oh My Book. Van donderdag 16 juli tot en met dinsdag 21 juli zullen mijn dagen in het teken staan van lezen, lezen en nog eens lezen. Wat heb ik er toch zin in! Oké ik moet wel werken en ook in het weekend zijn er opeens verplichtingen in geslopen, maar de rest van de tijd zul je mij ergens lezend terugvinden 🙂

Naast lezen zijn er ook tal van andere activiteiten georganiseerd door de dames, zoals winacties en challenges en natuurlijk leessprints. Dat maakt het meedoen aan een readathon zo leuk voor mij. Je bent samen met andere boekenwurmen op een andere manier met je meest geliefde activiteit bezig!

Voor deze read-a-thon besloot ik het rustig aan te doen en zoals jullie hier kunnen zien maar drie boeken als doel te stellen. Waaronder wel een hele dikke, die ik nu al een paar weken voor me uit schuif. Zo veel ontzag heb ik voor de dikheid van dit boek. Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden dat ik me aan zoveel pagina’s waagde… Maja, des te meerleesplezier! Als ik er toch in slaag om deze drie uit te lezen kan ik alsnog boeken toevoegen, terwijl het minder leuk is om toe te moeten geven dat je doel niet gehaald is… Enfin, we zullen zien 😉

Wie leest er ook mee in de Ohmybookathon?
Wat ben jij van plan om te lezen?

Geef een reactie

CommentLuv badge