Reaching For the Stars Boekbox Unboxing

Gepost op 2 juli 2016 door Iris in Boekenpraat / 6 Comments

Tags: , , ,

Yeah! Tijd voor een nieuwe unboxing! Aangezien ik het concept zo leuk vond had ik de Reaching For the Stars Boekbox al besteld voordat ik de eerste boekbox goed en wel in huis had. Gelukkig liet die unboxing zien dat ik niet bang hoefde te zijn. Wat zaten er leuke spullen in! Toegegeven, persoonlijk vond ik de inhoud de vorige keer wat minder. Ik had toevallig niets met de gekozen Fandoms, maar het beloofde wel veel goeds voor de volgende doos!

Gisteren was dan het moment van de waarheid. Zou deze boekbox wel iets bevatten waar ik dolblij van zou worden? Met een thema als Reaching for the Stars kan je in ieder geval heel wat. Overigens wel fijn dat hij steeds op vrijdag aankomt. Dat maakt het begin van het weekend des te feestelijker!

Het eerste waar mijn oog op viel is deze te gekke mok. Hoe vet is die tekst? Bovendien kun je nooit genoeg mokken met boekgerelateerde spreuken hebben is mijn mening. Deze ga ik dan ook zeer zeker in gebruik nemen, maar is ook ideaal bij bookhshoots. Dat maakt de foto net wat leuker. Dit exemplaar is trouwens ontworpen door Karin Luttenberg. Haar boek Handlettering doe je zo! verschijnt deze maand. Van mij mag ze in ieder geval meer van dit soort non-book goodies ontwerpen 🙂

De volgende goodie waar ik helemaal blij van werd. Een juten tasje met wederom een hartstikke toffe tekst! Deze ga ik zeker gebruiken om al dan niet boeken in mee te zeulen. Deze beauty is overigens ontworpen door Caithlin van de Booklove Specialty Shop. Haar website ken ik al omdat ze een werkelijk fantastische en geweldig tote bag met een hert erop aanbiedt. Helaas aan de prijzige kant, waardoor hij zal moeten wachten tot mijn volgende verjaardag 🙂

De volgende, overigens heel leuk ingepakte goodie, bracht me meteen terug naar mijn kindertijd: glow in de dark sterren! Hoe passend! Nu alleen nog een plekje verzinnen waar ik ze op kan hangen.

Ook deze keer zat er weer een prachtige quote met !handtekening! in. Deze keer afkomstig uit het boek Eenzaam en extreem ver weg, geschreven door Kate Ling. Daarnaast zit er ook een hele leuke zomerbingo kaart in die ik zeker van plan ben om te gaan doen. Dit maakt lezen altijd des te leuker. Tot slot zaten er nog wat stickers in die eigenlijk te leuk zijn om te gebruiken 🙂

Na al die goodies dacht ik dat ik al klaar was totdat ik op de bodem dit ontdekte. Een super schattige magnetische bookmark! OMG! Het duurde alleen even voordat ik had ontcijferd wie dit voor moest stellen. Via de bijgevoegde kaart was ik er wel al achter dat het een Shadowhunter was, maar welke? Wie heeft lang bruin haar? Na even de makers te googelen (Happy Hello, hebben echt de leukste bookmarks) bleek dit Clary te zijn met haar dat donkerder uit is gevallen 🙂 In ieder geval super, ben dol op de boeken van Cassandra Clare, al had ik het stiekem leuker gevonden om Jace te mogen ontvangen 😉

Het boek

Nu dan het belangrijkste: welk boek zat er in de doos? Dat was Eenzaam en extreem ver weg van Kate Ling. Van haar zat ook al de quote met handtekening in de doos. Oftewel mijn vermoeden is wederom uitgekomen! Ook is het opnieuw een boek dat ik niet uit mezelf zou hebben aangeschaft, dus ben benieuwd of ik met dit boek mijn grenzen zal verleggen 😀

Conclusie

Deze tweede boekbox van Celebratebooks was vele malen leuker dan de eerste. Nu zit er daadwerkelijk voor iedereen iets bij. De goodies zijn geweldig en ook het boek spreekt me aan. Reden voor mij om ook de volgende meteen te bestellen. Ook al had ik dit al gedaan voordat ik de Reaching for the Stars box in huis had 😉 Met een thema als Midnight Mystery kon ik hem gewoon niet laten liggen. Nu alleen nog even wachten tot september 🙂

Wat vinden jullie van de inhoud?

6 responses to “Reaching For the Stars Boekbox Unboxing

 1. Ik dacht dus dat dit thema met niet ging liggen. Bij de eerste box was ik net te laat om hem te bestellen, dit keer had ik het bewust niet gedaan en je raad het waarschijnlijk al … op het boek na vind ik alle spulletjes er super leuk uitzien. Die beker, de totebag, de bladwijzer (ik heb er ondertussen al verschillende zien langskomen), die mooie print met quote, …
  zwartraafje heeft onlangs Raaf in de spotlight #6 geplaatst…My Profile

 2. Leuk dat jij er zo enthousiast over bent!
  Het zou niks voor mij zijn. Ik houd helemaal niet van verrassing-pakketten want stel je voor dat ik het niet leuk vind…..zonde van mijn geld 😉
  Maar ik wens jou heel veel plezier ermee en ik hoop dat je gaat genieten van het boek!

  • Ieder zijn ding, maar ik vind het niet weten juist zo leuk! Het kan inderdaad dat er spullen tussen zitten die je minder leuk vind, zoals in de vorige box. Helaas, maar dat weet je voordat je de box aanschaft. Voor mij weegt dat echter niet op tegen de rest en heb dan ook opnieuw de box bestelt 🙂

 3. Ik heb zelf eerlijk gezegd ook geen idee wie het magneetpoppetje is die in mijn box zit. Heb nog nooit shadowhunters gelezen, maar dat neemt niet weg dat ie super schattig is! Verder lijkt mij het boek echt tof, dus daar ben ik erg benieuwd naar 😀

  • Nog nooit? Dan kan ik je alleen maar aanraden om de boeken op te pakken. Heerlijke serie 🙂
   Hoe ziet je poppetje eruit? Denk dat ik er wel achter kan komen wie het is 😀

Geef een reactie

CommentLuv badge