Soulmates Readalong: Wie leest er mee?

Gepost op 29 mei 2016 door Iris in Boekenpraat / 7 Comments

Tags: , , , , , , , , , , ,

Een aantal dagen geleden werd ik blij verrast toen ik Facebook opende. Een van mijn favoriete uitgeverijen, Blossombooks, houdt wederom een readalong! Eind vorig jaar deed ik vol enthousiasme mee aan de Grisha read-a-long die ik ook nog eens kon afsluiten met een meet & greet. Ik heb Leigh Bardugo in levende lijve gezien en een handtekening kunnen scoren!!!! Hoe tof is dat? Daarnaast was het hartstikke fun om samen hetzelfde boek te lezen. Zo kun je optimaal fangirlen, discussiëren wie jij leuker vind en bedenken hoe het verhaal verder zou gaan. Een geweldig fenomeeen als je het mij vraagt 😉

Mijn boeken liggen al klaar!

Deze keer lezen we (ja we, want ik doe natuurlijk mee!) de boeken van de Soulmates serie van Joss Stirling samen. De Soulmate serie bestaat tot nu toe uit Het verhaal van Sky, Het verhaal van Phoenix en het verhaal van Crystal. Zelf heb ik ze nog niet gelezen, ook al staan ze al een hele tijd op mijn TBR, maar een rondje googelen heeft opgeleverd dat de boeken over Savants gaan. Mensen met speciale mentale gaven. Die mensen zijn bovendien zo fortunate dat ze ergens op de wereld een soulmate hebben rondlopen. Iemand die perfect bij hen past, maar zonder wie ze niet echt gelukkig kunnen worden. Het doel is dan ook om deze te vinden. Elk boek behandeld een andere Savant die op zoek is naar zijn of haar Soulmate.

Oftewel klinkt dit niet als heerlijke verhalen om lekker bij te zwijmelen, onder het genot van wat paranormale gebeurtenissen? Is dat niet iets wat ik altijd helemaal geweldig vindt in mijn verhalen? Jazeker! Waarom heb ik ze dan nog niet eerder gelezen? Uhm… Dat maakt niet uit, want binnenkort zal dat allemaal veranderen!

De boeken zijn bovendien in een geheel nieuw en prachtig jasje gestoken, niet voor niets, want daardoor, en door de readalong hoopt de uitgeverij meer fans aan te trekken zodat ook de laatste twee boeken in de serie vertaald kunnen worden en de trouwe fans niet langer meer hoeven te wachten. Tof streven of niet? Hoop dan ook dat de meiden van Blossom Books dit doel zullen bereiken. Ik heb mijn steentje in ieder geval al bijgedragen door de boeken in huis te halen. Ze waren te prachtig om niet in mijn kast te mogen pronken en bovendien: het zijn Blossom Books boeken. Wat kan er nu misgaan?

We beginnen aanstaande woensdag 1 juni met het verhaal van Sky. Ook deze keer zijn er lees sprints en wrap-ups, maar er is ook een echte scavenger hunt waarbij je allerlei opdrachten mag uitvoeren. Heb er zo’n zin in! Ook meelezen? Meer informatie? Ga dan even naar het Facebookevenement.

Wat vind jij van readalongs?

7 responses to “Soulmates Readalong: Wie leest er mee?

Geef een reactie

CommentLuv badge