Swagpack winnaar is geworden….

Gepost op 2 mei 2016 door Iris in Winacties / 3 Comments

Tags: , , , , , ,

De afgelopen twee weken hebben jullie op mijn website de kans gehad om een tof swagpack te winnen waar hele handige sticky notes in zaten, een leuke magnetische boekenlegger en een stevige tote bag. Tot zaterdag kon je meedoen en nu volgt dan voor mij het leukste gedeelte: iemand heel gelukkig maken met dit swagpack!

Allereerst iedereen nog bedankt voor alle felicitaties. Altijd leuk om die te krijgen! Ik had ook de vraag gesteld welk van jullie favoriete boeken jullie ooit eens op een verjaardag gekregen hadden. Er werden allerlei herinneringen opgehaald en ik kreeg verscheidene leuke verhalen te horen. Zoals de tante van Lisa die haar de hele Harry Potter collectie gaf, hoe awesome is dat!

Toch kan er maar een de winnaar zijn… Zonder verder oponthoud, klik op onderstaande box en dan zie je meteen wie de swagpack winnaar is! (p.s. volgens mij werkt deze box alleen als je deze post direct op mijn website bekijkt, dus doe dat vooral 😉 )

Winnaar

Van harte gefeliciteerd met het winnen van het swagpack!

P.S. Als het goed is heb je een mail van mij ontvangen. Zo niet, kun je dan even een berichtje sturen?

3 responses to “Swagpack winnaar is geworden….

Geef een reactie

CommentLuv badge