The Angels are Here | Patti Roberts

Gepost op 13 oktober 2015 door Iris in Boekrecensie / 4 Comments

Tags: , , , , ,

The Angels are Here | Patti RobertsThe Angels Are Here door Patti Roberts
Mijn waardering: two-stars
Serie: Paradox #1
Mijn waardering voor de serie: two-stars
Pagina's: 260
ASIN: B004QTOQQ0
ISBN: 2940011154805
Uitgegeven door Self Published | 18 Oktober 2010
Genres: Young Adult, Bovennatuurlijk
Bron: Gekocht
Goodreads

Two mysterious strangers arrive just in time to help a little girl, Grace Connors, as she struggles to cope with the death of her father. But are the intentions of these strangers as innocent as they seem, or is there something else on their agenda?

Meanwhile, in an a faraway Realm, a race of fallen Angels clash with a ruling house of Angels. Their battle changes events in the Ancient World and the New World forever. A realm where a year can last centuries and an ancient magical people still rule, a realm where even the immortals face danger.

A story that will indeed leave you asking... Who, When, Where? WHAT!
My name is Juliette. Nine hundred years ago, I died. Today, I am alive... This is my story.

Dit boek… Ik weet niet echt wat ik van ‘The Angels are Here’ moet denken. Het was wel aangenaam om te lezen, maar ik was de hele tijd de rode draad kwijt. Het is me zelfs na het lezen niet gelukt om te begrijpen waar dit boek heen wil. Iets vaags over engelen en een strijd heb ik wel kunnen bevatten, maar daar las je eigenlijk nauwelijks over. Nee, het ging over een meisje dat probeerde de dood van haar vader te verwerken. Hier zie ik nog niet echt in wat dat nu allemaal met elkaar te maken heeft…

Het was vooral in het begin verwarrend om te ontrafelen wie nu aan de beurt was om te vertellen. Of een personage mannelijk of vrouwelijk was, want dat wisselde ook op onverklaarbare wijze. Een fijne en leuke leeservaring was dus ver te zoeken, maar toch was er iets onnoembaars dat me aan het lezen hield, maar ik weet niet of ik daar nu zo blij mee ben…

The Angels are Here bevatte ook een paar echte creepy stukjes die me twee keer deden lezen of ik het nu echt goed begrepen had… Gebeurde daar nu echt wat ik dacht dat er stond?? Niet echt mijn “normale cup of tea”. Verder gaven beschrijvingen van sommige zaken me het gevoel alsof de schrijfster net de verkeerde uitdrukking of woorden gebruikte om alles te beschrijven. Als er andere woorden gebruikt waren, had dat net een iets beter beeld opgeleverd en had ik er waarschijnlijk meer van gesnapt.

Conclusie

Tsja, je hebt van die boeken die wel willen, maar waarbij het niet lukt. Ik kan het potentieel van The Angels are Here voelen, maar dit is helaas niet echt tot uiting gekomen. Ik twijfel nog of ik het volgende deel zal lezen, want er was toch iets dat me in de ban hield…

Yay of Nay? Lezen of Niet Lezen?
Hoe denk jij over The Angels Are Here?
two-stars

4 responses to “The Angels are Here | Patti Roberts

    • Dat was ook wat mij aantrok om dit boek te gaan lezen. Het was echter geen fijne leeservaring omdat het boek van hot naar her ging en ik de rode draad kwijt was of eigenlijk nooit heb ontdekt.
      Iedereen leest echter op een andere manier en misschien dat jij wel dit verhaal kan doorgronden. Mij is het in ieder geval niet gelukt en op grond daarvan kan ik je ook niet aanraden om dit boek op te pakken.

Geef een reactie

CommentLuv badge