To Whom It May Concern | Writing 101 Dag #14

Gepost op 23 april 2015 door Iris in Persoonlijk / 0 Comments

Tags:

De opdracht van gisteren vond ik de leukste tot nu toe om te schrijven. Mijn zusje al helemaal, die proestte het water uit tijdens het nalezen. Teken dat het een leuk artikel is of niet? Vol goede zin opende ik dus de mail van vandaag.

Pick up the nearest book and flip to page 29. What’s the first word that jumps off the page? Use this word as your springboard for inspiration in the form of a letter.

Beste Twitteronthouding,

Jij was het woord dat me als eerste opviel toen ik het boek Adorkable op bladzijde 29 open sloeg. Voorheen had ik nog nooit van je gehoord, laat staan je genoemd. Een zoektocht naar je betekenis op Google leverde het volgende op: “Het zich ontzeggen van Twitter voor een bepaalde periode.”

Oké, dus mensen schakelen jou in als ze vinden dat ze teveel op Twitter zitten? De mensen die elke minuut een nieuwe tweet de wereld insturen, kan je zeer zeker van dienst zijn! Om de 60 seconden op je telefoon kijken of op internet surfen vind ik niet echt gezond. Bovendien wat voor zinnigs heb je dan te vertellen? Niet veel lijkt me.

Zelf heb ik je hulp gelukkig niet nodig. Mijn Twitter-gebruik is is gewoonlijk maar een half uurtje per dag. Help dus vooral de mensen die inzien dat ze hulp nodig hebben en help hen op weg naar een beter en minder Twittervol leven!

Veel succes!

Groetjes,

Iris

Geef een reactie

CommentLuv badge