September, tot volgend jaar!

Gepost op 1 oktober 2015 door Iris in Boekenpraat / 0 Comments

Tags: , , ,

Al een tijdje loop ik met het idee rond om, net zoals vele medebloggers, aan het eind van de maand een korte terugblik te geven. Om even stil te staan wat er allemaal gebeurd is, wat me heeft bezig gehouden en wat ik zo leuk vond aan de afgelopen maand. Et voila, voor de maand september heb ik eindelijk de koe bij de hoorns gevat en ben ik begonnen met schrijven.

September

September was een maand waar ik heel erg naar uitkeek. Niet alleen omdat mijn ouders, broertje en nog veel meer mensen die ik ken jarig zijn in deze maand, maar ook omdat ik eindelijk drie weken vakantie had! Na zowat al mijn collega’s fijne vakantie gewenst te hebben was het nu mijn beurt om op vakantie te gaan. Echt weg ben ik niet geweest, maar heb wel twee hele leuke uitstapjes naar Den Haag en Leeuwarden gemaakt, waar ik binnenkort wat over zal plaatsen. Voor de rest was het lekker uitslapen, niets doen, wat aan de blog werken en natuurlijk lezen. Heel veel lezen 😀

Evenementen

In September besloot ik ook om mee te doen aan twee hele leuke evenementen die natuurlijk met lezen te maken hadden. Vanaf deze maand, oktober, doe ik namelijk mee met de Grisha read-a-long en Boektober! Verwacht dan ook regelmatig updates over mijn voortgang. Meer informatie over wat Boektober en de Grisha-read-a-long precies zijn en mijn uitdagingen kun je vinden in onderstaande berichten.

Recensies

Ook deze maand heb ik verschillende boeken gelezen en recensies geplaatst. Sommige boeken waren zeer aangename verrassingen, andere helaas niet om door te komen. Het mooiste boek afgelopen maand was voor mij Sacrifice van Brigid Kemmerer. Ik ben dol op deze schrijfster en haar Elemental serie. Het boek is eigenlijk ook 5 sterren waard. Waarom ik deze dan niet heb gegeven? Lees mijn recensie maar!

Aanwinsten

Last but zeer zeker not least, wat heb ik deze maand allemaal voor nieuws op mijn plank staan? Aangezien het vakantie was besloot ik om mezelf eens een keer goed te verwennen. Om te beginnen was het tijd voor een nieuwe e-reader: de nieuwste Kindle Paperwhite! Nou ja tijd… Op mijn oude Kindle zat geen licht of touchscreen en dat vond ik toch wel irritant worden. Binnenkort zal ik een uitgebreidere post plaatsen waarom ik nu een nieuwe e-reader heb aangeschaft en hoe de Kindle tot nu toe bevalt 🙂

Daarnaast koop ik elke keer als ik een nieuwe stad bezoek een boek, of twee 😀 , als souvenir. Ik ben er ook in geslaagd om eindelijk een leuke tote bag van Blossombooks te bemachtigen! Nooit geweten dat die zo moeilijk te vinden zijn in het zuiden… Tot slot kon ik de prachtige, prachtige covers en achterkant van de vernieuwde uitgave van de boeken van Cassandra Clare niet weerstaan. Als je de foto’s ziet begrijp je waarom.

De plaatjes zien er wat klein uit, maar als je er op klikt worden ze groter 🙂

Als ik alles naga en teruglees was September voor mij een hele leuke maand en heb ik mezelf schandalig verwend. 

Wat voor leuke dingen hebben jullie gedaan in September?

 

Geef een reactie

CommentLuv badge