Valentijn Booklove Specialty Box Unboxing

Gepost op 13 februari 2017 door Iris in Boekenpraat / 3 Comments

Tags: , , , ,

Dit jaar heb ik helaas geen Valentijn en besloot daarom mezelf te trakteren op de Valentijn Booklove Specialty box! Een box vol bookish items die binnenkort bij de Booklove Shop verschijnen met als thema natuurlijk Valentijn. Iets wat deze booklover, die ook nog eens dol op romantiek is, zeer zeker niet kon weerstaan. De ontwerpen van Caithlin Bergman, de eigenaresse, zijn sowieso altijd origineel, leuk, bookish en geweldig. Neem nou die totebag met een hert er op! Er zal een dag komen dat ik ook een exemplaar in mijn bezit heb!

Het eerste wat ik zie als ik de doos open is een business card, behoorlijk standaard. Totdat ik hem omdraaide en een persoonlijke boodschap op de achterkant zag. Deze doos kan nu al niet meer stuk voor mij! Kleine dingen als dit zorgen ervoor dat het ontvangen van iets nog leuker en specialer wordt.

Dan kom ik deze fantastische, maar dan ook echt fantastische mok tegen. Kijk hoe leuk al die verschillende kleuren en kleine details. Deze krijgt zeker een mooi plaatsje in mijn groeiende bookish mugs collectie 🙂

Wederom een prachtig vormgegeven cadeautje voor mezelf: een handspiegel met een quote van Alice in Wonderland! Zelf heb ik niet zoveel met Alice en die wereld, maar mijn vorig spiegeltje is net kapot gegaan ( 7 jaar ongeluk ik weet het 🙁 ) dus dit komt prima uit.

Vervolgens pak ik iets uit de doos wat ik eigenlijk al verwachtte tegen te komen: boekenleggers! En kijk hoe leuk, wederom met een persoonlijke touch ingepakt! Er staat gewoon een hartje op getekend 🙂 De boekleggers zelf zijn ook hartstikke leuk en als boekenworm zit je daar toch nooit verlegen om. De rode doet me trouwens heel erg aan mezelf denken (ook blond, lang haar en houdt heel veel van boeken :D).

Dan nog een sleutelhanger met een leuke en o zo ware quote. Sommige boeken zijn gewoon zo prachtig en meeslepend, dan kun je niet anders 🙂

Eigenlijk had ik verwacht dat na de sleutelhanger de doos leeg zou zijn, afgezien van wat promotiemateriaal. Mijn verbazing was echter groot toen ik ontdekte dat er toch nog iets op de bodem lag. Niet zo maar iets, maar een heuse verjaardagskalender voor booklovers. OMG! Dit maakte me zo happy! Want dit is iets wat ik nog niet heb in mijn uitzet en komt dus goed van pas. Bovendien bevat het tal van geweldige quote’s!

Aangezien ik voor een bepaalde datum mijn box al besteld had zat er nog een verrassing in (wederom die persoonlijke aandacht <3 ). Dit bleek een tweetal leuke, echt Valentijnswaardige kaarten te zijn. Eigenlijk veel te mooi om aan welke Valentijn dan ook te geven, dus hou ik ze lekker voor mezelf 😀

Valentijn Booklove Specialty Box

Oké, deze eerste Specialty Box van de Booklove Shop was geweldig. Echt super! Het zat vol diverse, hartstikke leuke bookish en vooral unieke items die je niet zo snel ergens anders tegen zult komen. Vooral die kalender en de kaarten made my day 😀 ! Verder maakt het persoonlijke tintje het nog specialer en feestelijker om deze doos uit te pakken. Ik hoop van harte dat er nog eens zo’n specialty box komt, want voor de prijs hoef je hem echt niet te laten liggen! Oh en voor diegene die ook een van deze items wil, als het goed is komen ze binnenkort allemaal in de Booklove Shop terecht 🙂

3 responses to “Valentijn Booklove Specialty Box Unboxing

Geef een reactie

CommentLuv badge