Welkom op Carpe Libra!

Gepost op 1 maart 2015 door Iris in Persoonlijk / 0 Comments

Tags: , ,

Hallo allemaal en welkom op Carpe Libra!

Een blog die geheel in het teken staat van boeken: Carpe Libra betekent immers Pluk de Boeken in het Latijn. Ook al is het nu nog een beetje leeg, in de toekomst zul je hier recensies en boekgerelateerde berichten vinden, met een persoonlijk artikel hier en daar, want hééél af en toe is het ook leuk om het over andere dingen dan boeken te hebben 😉

Wie zal deze berichten allemaal gaan schrijven dan? Nou, ik dus, Iris. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik dol geweest op lezen. Ik kon nooit wachten tot mijn moeder me weer meenam naar de bibliotheek, want alle boeken had ik binnen een paar dagen al uit. Gelukkig ben ik inmiddels oud genoeg om zelf te gaan, maar dan nog heb ik ze binnen no time uit 😉 Deze liefde die ik heb voor lezen en mijn ervaringen over de boeken die ik allemaal tegenkom, wil ik graag met jullie delen. Vandaar dat ik heb besloten om een blog te beginnen: Carpe Libra 🙂

Ik wens jullie dan ook veel plezier op mijn site! 

Geef een reactie

CommentLuv badge