Winnaar van winactie Engelse favorieten is…

Gepost op 18 april 2016 door Iris in Winacties / 2 Comments

Tags: , , , , , , , , , ,

De afgelopen twee weken hebben jullie op mijn website de kans gehad om een een van mijn favoriete Engelse boeken van afgelopen blogjaar te winnen. Dit waren Destiny Binds van Tammy Blackwell, Glass Sword van Victoria Aveyard en Storm van Brigid Kemmerer. Tot vrijdag kon je meedoen en nu volgt dan voor mij het leukste gedeelte: iemand heel gelukkig maken met een nieuw boek! Ik ben ook heel benieuwd welke van de drie boeken zal worden gekozen. Het alom bekende Glass Sword of wordt het toch een van de twee andere minder bekend, maar niet minder geweldige verhalen?

Deze keer had ik als vraag welke boeken het afgelopen boekjaar aan jullie favorieten waren toegevoegd. Hierop heb ik veel verschillende antwoorden gekregen en genoeg motivaties die mijn oneindige TBR alleen nog maar hoger hebben gemaakt. Misschien dat ik binnenkort eens moet gaan kijken of er iets hoger is dan de Mount Everest 😉

Toch kan er maar een de winnaar van winactie Engelse favorieten zijn… Gelukkig hielp Rafflecopter me wederom om te kiezen! Zonder verder oponthoud, klik op onderstaande box en dan zie je meteen wie gewonnen heeft! (p.s. volgens mij werkt deze box alleen als je deze post direct op mijn website bekijkt, dus doe dat vooral 😉 )

Winnaar

Van harte gefeliciteerd met het winnen van je boek!

P.S. Als het goed is heb je een mail van mij ontvangen. Zo niet, kun je dan even een berichtje sturen?

2 responses to “Winnaar van winactie Engelse favorieten is…

Geef een reactie

CommentLuv badge