Winnaar van winactie Nederlandse favorieten is…

Gepost op 17 mei 2016 door Iris in Winacties / 4 Comments

Tags: , , , , , , , , ,

De afgelopen twee weken hebben jullie op mijn website de kans gehad om een een van mijn favoriete Nederlandse boeken van afgelopen blogjaar te winnen. Dit waren Verkikkerd van Lisette Jonkman, Stad van Beenderen van Cassandra Clare en Penryn en het Einde der dagen van Susan Ee. Tot zaterdag kon je meedoen en nu volgt dan voor mij wederom het leukste gedeelte: iemand heel gelukkig maken met een nieuw boek! Wat zal bovendien de keuze worden van de winnaar? Aangezien het alle drie best wel bekende boeken zijn ben ik heel benieuwd 🙂

Aangezien mijn vraag was naar welk boek je het meest uitkijkt, heb ik ook een aantal boeken aan mijn Mount Everest kunnen toevoegen. Ik doe mijn best om hem te verlagen, maar als ik zo doorga denk ik niet dat dat het er ooit van komt 😉

Toch kan er maar een de winnaar zijn… Zonder verder oponthoud, klik op onderstaande box en dan zie je meteen wie gewonnen heeft! (p.s. volgens mij werkt deze box alleen als je de post direct op mijn website bekijkt, dus doe dat vooral 😉 )

Winnaar

Van harte gefeliciteerd met het winnen van je boek!

P.S. Als het goed is heb je een mail van mij ontvangen. Zo niet, kun je dan even een berichtje sturen?

4 responses to “Winnaar van winactie Nederlandse favorieten is…

  1. Lisa Plunkje

    Dankjewel iedereen!
    Aangezien ik Stad van Beenderen al uit heb, bleven er 2 over.
    Ik was wel benieuwd naar Verkikkerd, dus die heb ik gekozen.
    Ben echt heel blij nu!

Geef een reactie

CommentLuv badge