YALFEST Reading Challenge update

Gepost op 24 april 2016 door Iris in Boekenpraat / 2 Comments

Tags: , , , , , , , ,

Een tijdje terug had ik me voor YALFEST voorgenomen om alle boeken van de daar aanwezige schrijvers te lezen. Voor diegenen die nu niet weten waar ik het over heb (maar serieus hebben jullie al die tijd onder een steen geleefd?) kan je hier de uitleg vinden. Voor diegene die helaas geen kaartje bemachtigd hebben, dit is zeker geen artikel waarin ik inwrijf dat ik nu op dit moment wel aanwezig ben, nou ja op weg ben naar. In Utrecht ben je niet zo snel vanuit het zuiden van het land. Nope, dit artikel is puur en alleen om te kijken of het me gelukt is! Of ik er in ben geslaagd om alle boeken te kunnen lezen!

Hoe graag ik ook had gewild dat dit antwoord ja zou zijn, is het dat niet geworden. Van de boeken die ik tot doel had gesteld heb ik er 5 gelezen en jammer genoeg ook niet één van elke schrijver. Bij De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine ben ik blijven steken. Het ligt wel naast me om gelezen te worden en het is zeker het volgende boek dat ik op zal pakken! Zeker aangezien het ook verfilmd gaat worden en de trailer er erg tof uit zag!

Hoe dat kan? Druk druk druk druk… In de tussentijd heb ik namelijk niet stil gezeten. Ik heb gesolliciteerd, een nieuwe baan gevonden, afscheid genomen van mijn oude en ben op dit moment alweer in aan het werken op mijn nieuwe. Dat er allemaal voor zorgde dat ik minder tijd en fut had om te lezen. Ook kwamen de fenomenale boeken van Sarah J Maas tussendoor ‘tevoorschijn’, die me geboden niets anders te lezen tot ik de laatste bladzijde had verslonden…

Dat houd me er natuurlijk niet van om vandaag te gaan en zeker te genieten. Hopelijk is er een volgende keer dat ik Ransom Riggs kan ontmoeten en dat ik hem dan wel oprecht kan vertellen dat ik zijn boeken heb gelezen en dat ze geweldig waren!

Trouwe volgers zullen misschien hebben opgemerkt dat er nog geen recensies van de vijf boeken die ik wel heb verslonden online staan. Dit klopt, deze hebben jullie nog van me te goed, dus hou de blog in de gaten om erachter te komen wat ik van ze vond!

De Stand

 1. Lobsters – Tom Ellen en Lucy Ivision
 2. Vrees Me – Tahereh Mafi
 3. Verwoest Me – Tahereh Mafi
 4. Breek Me – Tahereh Mafi
 5. Versplinter Me – Tahereh Mafi
 6. Vertrouw Me – Tahereh Mafi
 7. Simon vs de Verwachtingen van de Wereld – Becky Albertalli
 8. Seeker – Arwen Elys Dayton
 9. De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine – Ransom Riggs
 10. Omhulde stad – Ransom Riggs
 11. Bibliotheek der Zielen – Ransom Riggs
 12. Anna en de French Kiss – Stephanie Perkins

Hoeveel van deze boeken hebben jullie kunnen lezen?

2 responses to “YALFEST Reading Challenge update

  • Ja en sommige had ik ook nooit uit mezelf opgepakt als deze auteurs niet op het YALFEST zouden komen, waardoor de motivatie niet altijd aanwezig was…
   Geef mezelf echter een nieuwe kans, als ik besluit om volgend jaar naar de volgende editie te gaan. Deze keer heb ik meer tijd, dus dan moet het zeker lukken!

Geef een reactie

CommentLuv badge